gastenboek

108 berichten, 11 pagina's 
«  10  » 
03-11-2021
Geplaatst door: wendy

Bruidswerk

Vanmorgen heb ik mijn prachtige bruidswerk weer mogen ophalen. Het ziet er prachtig uit en heeft meteen een prachtige plek in ons huis gekregen.
De bloemen wat ze niet heeft gebruikt hebben we ook weer mee gekregen en ook deze hebben een mooie plek gekregen.

Zeker een aanrader bloemen in epoxy bij Marieke!

Heel erg bedankt voor alles!

24-10-2021
Geplaatst door: Floor

Review

Na onze bruiloft wilden we graag het bruidsboeket op een mooie manier bewaren. Marieke reageerde snel op mijn bericht en was enthousiast, duidelijk en betrokken. Ze begreep goed wat de betekenis van het boeket was en had aandacht voor ons. Het contact was vrolijk en fijn. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

22-10-2021
Geplaatst door: Gerda

Herinnering vader

Vanmorgen een heel mooi gietwerk bij Marieke opgehaald.
Heel fijn voorgesprek en de mogelijkheden besproken.
Alles is mogelijk.....na ruim een jaar zoeken bij haar terecht gekomen.....geen moment spijt van.... echt super fijn geholpen.. Mijn herinnering aan mijn vader krijgt zeer zeker een mooie plaats.... Marieke heel erg bedankt.

Groetjes Gerda

20-10-2021
Geplaatst door: Claudia

Gister de prachtige gietwerken bij Marieke opgehaald! Wat is het onwijs prachtig geworden.
Ik volg Marieke al een poosje en toen mijn tante overleed en we de bloemen van het rouwstuk meekregen twijfelde ik geen moment en heb ik haar een bericht gestuurd. Het is zo een fijne vrouw, ze houdt je tijdens het hele proces goed op de hoogte en maakt het precies zoals je het wilt hebben! Prachtig Marieke dank je we voor deze mooie aandenkens!

24-09-2021
Geplaatst door: Nicole meijer

Onlangs heb ik mijn koesterbol mogen ontvangen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg blij ben met de blijvende herinnering die ze voor mij heeft gemaakt. Ze verstaat haar vak, ga vooral door Marieke!

14-09-2021
Geplaatst door: Kimberley

Trouw gietwerken

Wat is Mariek een fijn persoon! Super vriendelijke, meedenkende, gepassioneerde vrouw! Hiervoor had ik nog nooit gehoord van gietwerk, maar nu ik dit ontdekt heb zal ik zeker anderen aanbevelen. Mariek heeft ons onwijs fijn geholpen en voorzien van een mooi gietwerk van het trouwboeket. Nogmaals bedankt!

08-09-2021
Geplaatst door: Caroline

Herdenkingsblok 45 jaar liefde van ouders

Ik volg Mariek al een tijd via Instagram en zag wat voor een mooie dingen zij maakt. Of het om een bruidsboeket gaat of een rouwboeket elke keer zie ik dat zij met respect omgaat met de bloemen. Er is veel persoonlijk overleg wat heel prettig is als het om dierbare personen gaat. Ze denkt mee en maakt wat opzetjes. Voor mij krijgt Mariek ☆☆☆☆☆☆☆☆☆

31-08-2021
Geplaatst door: Marisca

Ringhouder

Wat een geweldige ringhouder heeft Marieke voor me gemaakt van mijn bruidsboeket! Daarnaast heeft ze ook nog extra bloemen voor mee gedroogd omdat ik ze graag in een fotolijstje wilde bewaren. Super lief! En alles kwam zo schattig ingepakt aan. Ontzettend tevreden!

28-08-2021
Geplaatst door: Liesbeth

Kubus met vingerafdruk en klaproos

Ik volgde Marieke al een tijdje op Instagram en vind haar werk zo bijzonder. Toen mijn moeder overleed wilde ik graag een blijvende herinnering met haar vingerafdruk en een klaproos, dit heeft Marieke heel mooi in een kubus verwerkt. Ik ben er heel erg blij mee.

28-08-2021
Geplaatst door: Suzanne

Bruiloft

We hebben de bruidsboeketten van ons bruidsmeisje (dochter) en mij bij elkaar laten samenvoegen in een mooi werkje, en het eindresultaat is prachtig!
Netjes op de hoogte gehouden van het proces zodat je toch beetje bij beetje niet kon wachten tot het af was.🥰
Nu hebben we een mooie herinnering aan onze bruiloft, iets wat we kunnen plaatsen.
Ontzettend bedankt!