gastenboek

112 berichten, 12 pagina's 
«  10  » 
18-11-2021
Geplaatst door: Priya

Bruidsboeket en mala’s

Na mijn bruiloft vond ik Marieke via Instagram. Ik kon snel bij haar langskomen en ik heb mijn bruidsboeket afgegeven. Ik heb er een prachtig gietwerk voor terug gekregen! Ook mijn mala’s heb ik bij Marieke gebracht. Ze denkt goed met je mee en hield zoveel mogelijk rekening met de culturele achtergrond. Beide gietwerken zijn prachtig en krijgen een mooie plek in ons huis!

Bedankt Marieke !!

18-11-2021
Geplaatst door: Richard bakx

Herinnering hond Luna

Vandaag een mooi gietwerk via de post gekregen van Marieke.
Zeer mooi gemaakt en zoals afgesproken gemaakt en verzonden.
Goed contact gehad voor dat dit tot stand is gekomen met de app.
Mooi voorbeeld eerst gekregen en samen even nog overleg van hoe het eruit kwam te zien.
Staat nu mooi en is schitterend

17-11-2021
Geplaatst door: Lydia

Rouestukken

Na het overlijden van onze moeder zijn we de volgende dag met de stukken naar Marieke gegaan.Met veel zorg zocht ze de.meest geschikte bloemrn uit en vertelde hoe het verder ging tijdens de bewerking filmpjes gehad van het proces. We hebben het ervaren sls een warm bad hoe met de bloemen omgegaan werd. We zijn heel tevreden met het rouwstuk can pnze moeder er is zrlfs as in verwerkt. Het heeft een mooie plek in ons huis.we raden dit beslist aan xrv3

09-11-2021
Geplaatst door: Lana

Bruidsboeket

Ik wilde heel graag mijn bruidsboeket bewaren op een mooie manier. Wat ben ik blij met het eindresultaat! Het hele proces kan je volgen, korte filmpjes en een aantal verschillende mogelijkheden.
Super bedankt voor het kunstwerkje dat nu staat te pronken in de kamer!

03-11-2021
Geplaatst door: wendy

Bruidswerk

Vanmorgen heb ik mijn prachtige bruidswerk weer mogen ophalen. Het ziet er prachtig uit en heeft meteen een prachtige plek in ons huis gekregen.
De bloemen wat ze niet heeft gebruikt hebben we ook weer mee gekregen en ook deze hebben een mooie plek gekregen.

Zeker een aanrader bloemen in epoxy bij Marieke!

Heel erg bedankt voor alles!

24-10-2021
Geplaatst door: Floor

Review

Na onze bruiloft wilden we graag het bruidsboeket op een mooie manier bewaren. Marieke reageerde snel op mijn bericht en was enthousiast, duidelijk en betrokken. Ze begreep goed wat de betekenis van het boeket was en had aandacht voor ons. Het contact was vrolijk en fijn. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

22-10-2021
Geplaatst door: Gerda

Herinnering vader

Vanmorgen een heel mooi gietwerk bij Marieke opgehaald.
Heel fijn voorgesprek en de mogelijkheden besproken.
Alles is mogelijk.....na ruim een jaar zoeken bij haar terecht gekomen.....geen moment spijt van.... echt super fijn geholpen.. Mijn herinnering aan mijn vader krijgt zeer zeker een mooie plaats.... Marieke heel erg bedankt.

Groetjes Gerda

20-10-2021
Geplaatst door: Claudia

Gister de prachtige gietwerken bij Marieke opgehaald! Wat is het onwijs prachtig geworden.
Ik volg Marieke al een poosje en toen mijn tante overleed en we de bloemen van het rouwstuk meekregen twijfelde ik geen moment en heb ik haar een bericht gestuurd. Het is zo een fijne vrouw, ze houdt je tijdens het hele proces goed op de hoogte en maakt het precies zoals je het wilt hebben! Prachtig Marieke dank je we voor deze mooie aandenkens!

24-09-2021
Geplaatst door: Nicole meijer

Onlangs heb ik mijn koesterbol mogen ontvangen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg blij ben met de blijvende herinnering die ze voor mij heeft gemaakt. Ze verstaat haar vak, ga vooral door Marieke!

14-09-2021
Geplaatst door: Kimberley

Trouw gietwerken

Wat is Mariek een fijn persoon! Super vriendelijke, meedenkende, gepassioneerde vrouw! Hiervoor had ik nog nooit gehoord van gietwerk, maar nu ik dit ontdekt heb zal ik zeker anderen aanbevelen. Mariek heeft ons onwijs fijn geholpen en voorzien van een mooi gietwerk van het trouwboeket. Nogmaals bedankt!