gastenboek

108 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
18-09-2020
Geplaatst door: Evelien

Ik ben de gedenkwerken van Marieke tegengekomen op Instagram. Ik bleef er een tijd lang over nadenken, want wat een mooie manier om een geliefde te gedenken. Uiteindelijk besloten om Marieke iets te laten maken voor mijn moeder, een herinnering aan mijn overleden vader. Na te hebben aangegeven wat er sowieso bij moest, stuurde ze een aantal opzetjes door. Hier kon ik mijn mening over geven waarna Marieke weer nieuwe opzetjes stuurde. Dit ging een aantal keer heen en weer, voordat we het uiteindelijk ontwerp hadden gevonden, inclusief een wissel van vorm. Omdat de inhoud van het gedenkwerk al was gedroogd, duurde het niet voordat het af was. Het pakketje werd netjes ingepakt verstuurd en is daardoor ook zonder beschadiging aangekomen. Daarnaast reageert ze ook snel op berichtjes wat erg prettig is.

14-09-2020
Geplaatst door: Natasja

Tekst voor gastenboek

Wat een mooi proces was het om samen met Marieke te bespreken in welke vorm elementen uit mijn trouwboeket en de corsage van mijn man verwerkt zouden worden in een kunstwerk door de gietkunst van Marieke. Dat we even geduld moesten hebben was geen enkel probleem omdat Marieke ons steeds op de hoogte hield over de fase waarin het aanstaande kunstwerk zich bevond en wat de volgende stappen waren. Op een hele prettige manier konden we steeds in afstemming deze volgende stap zetten. We konden niet wachten op het eindresultaat. We waren zo ontzettend benieuwd hoe het uiteindelijk zou worden. Op een mooi, voor mij gedenkwaardig moment, gaf Marieke aan dat het kunstwerk klaar was (toeval bestaat niet) en gaf zij aan dat het kunstwerk kon worden opgehaald. Wat is het ontzettend mooi geworden! We zijn er heel erg blij mee en het heeft een heel mooi plekje gekregen zodat we er dagelijks van kunnen genieten. Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw mooie resultaat Marieke en ik hoop dat er nog heel veel mooie inspirerende opdrachten zullen volgen!

14-09-2020
Geplaatst door: Angelique voorduyn

Gedenkwerk

Dank je wel lieve marieke voor ons mooie gedenkwerk van oma. Ze staat naast mijn bed. Na alle jaren haar as in een potje. Nu in een prachtig gedenkwerk met haar lievelingsbloemen. Klaprozen. 😍
💋 Angelique

12-09-2020
Geplaatst door: Pierrette & Marousha

Trouwboeket in gietkunst

Als trouw cadeau voor onze moeder wilde bij een bijzonder cadeau. We hebben een mooi boeket voor haar gekocht en de bloemen wilde we gebruiken in het gietwerk. Hierdoor heeft ze naast de foto's ook iets semi tastbaars als aandenken.

We werden gedurende het proces netjes op de hoogte gehouden. Toen de bloemen voldoende waren gedroogd heeft Mariek foto's gestuurd met hoe het gietwerk er ongeveer uit zou zien. We hebben hier toen nog een paar aanpassingen aan gegeven wat wij mooi vonden en Mariek heeft steeds foto's gemaakt van het resultaat. Toen we tevreden waren kon het echte gietwerk beginnen.

Het eindresultaat is een heel mooi gietwerk van het trouwboeket! De trouwdatum zit erin verwerkt en het is een heel mooi aandenken.

Ondanks dat Mariek degene is die het eindresultaat maakt, hebben we wel het gevoel gehad dat het ons product is, doordat we aanpassingen konden doorgeven, die vervolgens ook werden gedaan. Kon iets niet of werd het lastig werd dat eerlijk aangekondigd, in plaats van zeggen dat iets mogelijk is, terwijl dat niet zo is.

Het is een top product geworden! Heel veel dank

09-09-2020
Geplaatst door: Stefanie

Gedenkwerk vader

Wauw wat is het mooi geworden! Ik kwam Marieke terecht via mijn collega en wat ben ik blij dat zij dit gedaan heeft voor mij.

Mijn vader is helaas overleden en was echt planten/bomen/bloemen gek. Een echte groenman. Dus hoe mooi was het dan om dit te combineren met zijn as, foto, bloemen uit het rauwstuk, favoriete bloemen en zijn handschrift.

Marieke nam hier echt de tijd voor en we hebben alles stapje voor stapje besproken en ik kon steeds kiezen uit een aantal mogelijkheden/voorbeelden. Ben ook meerdere tussendoor langs geweest.

Ook een cadeau door haar laten maken en ik weet zeker dat zij dit heel mooi gaat vinden. Ik ga het aankomend weekend geven.

Heel blij met het eindresultaat! Bedankt Marieke voor alles.

30-07-2020
Geplaatst door: Annemarie Uijterwaal

heel blij met de mooie gedenkwerken

Na het recente overlijden van mijn vader, wilde ik een tastbaar aandenken laten maken voor mezelf en mijn kinderen met zijn as er in verwerkt. Dat is gelukt.
Ik kwam terecht bij Marieke en na een persoonlijk gesprek, waar alle ruimte is voor het vertellen van je verhaal en al je wensen voor het gedenkwerk, is ze aan de slag gegaan voor ons.
Omdat de bloemetjes, die er in verwerkt worden, eerst een tijdje moeten drogen, duurde het een paar weken voor ze klaar waren.
Pas geleden heb ik ze opgehaald en ik ben heel blij met het resultaat.

In elk gedenkwerk is een foto verwerkt. Om de foto heen zijn bloemetjes verwerkt en de as van mijn vader zit er in verwerkt in de vorm van een blaadje, takje, sterretjes, vlindertjes of een hartje. Per kind heb ik gekozen voor de kleur, bloemetjes en blaadjes die zij mooi vinden. Ook de vorm van de as heb ik gekozen passend bij de kinderen.

Thuis de kinderen bij elkaar geroepen en hen de gedenkwerken gegeven, hun reacties waren heel mooi en ontroerend. De één begon meteen te huilen, van de ander kreeg ik gelijk een dikke knuffel en een "dank je wel mama" en de ander was er stil van. Het was een mooie, bijzondere verrassing voor ze en ze zijn er heel dankbaar voor.

Ook m'n moeder heeft een gedenkwerk door Marieke laten maken, een vierkant blok, groter dan die van ons, dus meer mogelijkheden qua bloemkeuze. Die is ook prachtig geworden!

Bedankt Marieke voor het maken van deze prachtige gedenkwerken voor ons. Je doet mooi, dankbaar werk.
Bedankt voor het luisteren, meedenken en je zorgvuldigheid. We zijn er allemaal erg blij mee!

03-06-2020
Geplaatst door: Rowy

Gedenkwerk

Heel mooi gedenk werk laten maken, wat is het prachtig geworden. We zijn heel erg blij met het resultaat, en over een weekje gaan we dit aan mijn oma geven. Die zal er ook heel blij mee zijn.

23-05-2020
Geplaatst door: Stephanie

Pracht "gedenk" stukken

Woorden schieten te kort wat Marieke voor ons gedaan heeft.
Wij wilden graag 5 verschillende blokken met het as van onze kanjer!
Eerst op een kennis maling gesprek geweest bij Marieke waarbij ze fijn alle wensen met je bespreekt en meedenkt.
Tussen door houd ze je op de hoogte van hoe de werken eruit gaan zien.

Spannend maar wij hadden niks liever gewild dan dit als resultaat.

Lieve Marieke onwijs bedankt nu zijn wij weer compleet.

12-05-2020
Geplaatst door: Mandy

Gedenktstukje

Erg tevreden over het werk van Marieke! Ze denkt mee over het ontwerp en de communicatie is uitstekend. Het resultaat is prachtig en zeer mooi verpakt.
Nogmaals veel dank!!

18-04-2020
Geplaatst door: Wendy en Eefje

woonaccessoires

Wij zijn nog steeds erg blij met de woonaccessoires die we bij Marieke hebben gekocht. De cadeautjes worden met veel zorg en liefde ingepakt en zijn geschikt te maken in ieders wens mbt bloemsoort of kleur. Hoe leuk en origineel is dat!!

Marieke ik ben ontzettend trots op jou omdat je, je hart en droom volgt en doet waar je zo goed in bent.
Topper