gastenboek

66 berichten, 7 pagina's 
» 
26-12-2021
Geplaatst door: Alexandra de Boer

Bruidsboeket

Bij het uitzoeken van ons bruidsboeket kregen we via de bloemist een foldertje mee van Gietkunstbymariek.nl
Maar omdat we zo druk waren alles te regelen voor het trouwen kwam het er niet van hier iets mee te doen. Bovendien moest het boeket zo snel mogelijk na de trouwdatum afgegeven worden om ze goed in te kunnen drogen. Dat leek ook niet haalbaar vanwege onze geplande huwelijksreis de dag na onze trouwdag..
Totdat mijn dochter een paar dagen na de trouwdag appte dat ze het bruidsboeket bij Mariek gebracht had… en zo kwam mijn gedachte toch uit!
Mariek neemt je heel betrokken mee in het creatieve proces en behandelt dat wat je dierbaar is met passie, zorg en aandacht. Zo nam ze een paar opnames van het boeket bij binnenkomst, stuurde ze diverse video’s tijdens het gieten.
Heel blij zijn we met deze schitterende herinnering aan ons bruidsboeket.

Alexandra

12-12-2021
Geplaatst door: Loes Weijers

Rouwboeket van Koen

3,5 jaar geleden verloren we ons zoontje tijdens de zwangerschap. Bij zijn crematie hadden we een prachtig bloemstuk. We wisten niet goed wat we konden doen om de bloemen te bewaren. Tot ik Marieke's website vond na een tip van een collega.
We brachten het bloemstuk naar Marieke en via filmpjes en foto's werden we op de hoogte gehouden over de voortgang. Het eind reslutaat is ontroerend mooi. De bloemen blijven nu prachtig bewaard. We raden Marieke enorm aan, voor iedereen die om wat voor een reden dan ook een bloemstuk wilt bewaren. Met haar rust en geduld heeft ze ons alles goed uitgelegd en voelde het goed om het bloemstuk bij haar achter te laten.

11-12-2021
Geplaatst door: Ansel

Rouwstukje

Bloemen in hars gegoten, als aandenken aan een overleden baby.
Wat heeft Mariek hier veel aandacht aan geschonken en de tijd voor genomen. Alles aangepast aan onze wensen. Het is prachtig geworden en ze hebben nu een mooi aandenken voor de rest van hun leven.

30-11-2021
Geplaatst door: Carly

Bruidsboeket

Ik was zo ontzettend verliefd op mijn bruidsboeket, dit wilde ik laten vereeuwigen. Gelukkig kon ik heel snel terecht bij Marieke.

Jeetje wat ben ik blij met het eindresultaat, het is prachtig geworden! Nu zal mijn boeket voor eeuwig bestaan.

Ik zou het zeker aanraden om gebruik te maken van giekunstbymariek!

18-11-2021
Geplaatst door: Priya

Bruidsboeket en mala’s

Na mijn bruiloft vond ik Marieke via Instagram. Ik kon snel bij haar langskomen en ik heb mijn bruidsboeket afgegeven. Ik heb er een prachtig gietwerk voor terug gekregen! Ook mijn mala’s heb ik bij Marieke gebracht. Ze denkt goed met je mee en hield zoveel mogelijk rekening met de culturele achtergrond. Beide gietwerken zijn prachtig en krijgen een mooie plek in ons huis!

Bedankt Marieke !!

18-11-2021
Geplaatst door: Richard bakx

Herinnering hond Luna

Vandaag een mooi gietwerk via de post gekregen van Marieke.
Zeer mooi gemaakt en zoals afgesproken gemaakt en verzonden.
Goed contact gehad voor dat dit tot stand is gekomen met de app.
Mooi voorbeeld eerst gekregen en samen even nog overleg van hoe het eruit kwam te zien.
Staat nu mooi en is schitterend

17-11-2021
Geplaatst door: Lydia

Rouestukken

Na het overlijden van onze moeder zijn we de volgende dag met de stukken naar Marieke gegaan.Met veel zorg zocht ze de.meest geschikte bloemrn uit en vertelde hoe het verder ging tijdens de bewerking filmpjes gehad van het proces. We hebben het ervaren sls een warm bad hoe met de bloemen omgegaan werd. We zijn heel tevreden met het rouwstuk can pnze moeder er is zrlfs as in verwerkt. Het heeft een mooie plek in ons huis.we raden dit beslist aan xrv3

09-11-2021
Geplaatst door: Lana

Bruidsboeket

Ik wilde heel graag mijn bruidsboeket bewaren op een mooie manier. Wat ben ik blij met het eindresultaat! Het hele proces kan je volgen, korte filmpjes en een aantal verschillende mogelijkheden.
Super bedankt voor het kunstwerkje dat nu staat te pronken in de kamer!

03-11-2021
Geplaatst door: wendy

Bruidswerk

Vanmorgen heb ik mijn prachtige bruidswerk weer mogen ophalen. Het ziet er prachtig uit en heeft meteen een prachtige plek in ons huis gekregen.
De bloemen wat ze niet heeft gebruikt hebben we ook weer mee gekregen en ook deze hebben een mooie plek gekregen.

Zeker een aanrader bloemen in epoxy bij Marieke!

Heel erg bedankt voor alles!

24-10-2021
Geplaatst door: Floor

Review

Na onze bruiloft wilden we graag het bruidsboeket op een mooie manier bewaren. Marieke reageerde snel op mijn bericht en was enthousiast, duidelijk en betrokken. Ze begreep goed wat de betekenis van het boeket was en had aandacht voor ons. Het contact was vrolijk en fijn. We zijn ontzettend blij met het resultaat!