gastenboek

112 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
20-06-2021
Geplaatst door: Priscilla

Gedenkhartje met as

Marieke heeft voor mij een gedenkhart gemaakt met as en twee kleine schelpjes voor mijn dochters. Het is precies geworden zoals ik het had gehoopt. werkelijk prachtig❤️ Marieke heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren.

Je bent een mooi mens en maakt nog mooiere kunstwerken.

Nogmaals dankjewel❤️

12-06-2021
Geplaatst door: Sabine

Bruidswerk

Marieke heeft onze bruidsbloemen ingegoten. Vakwerk! Wat ziet het er prachtig uit. Heel blij mee!!

04-06-2021
Geplaatst door: Miranda

Mooie as-hanger

Ik kijk altijd met heel veel bewondering naar de mooie dingen die Marieke maakt. Vooral de stukken waar as van overleden personen vind ik erg mooi. Nu had ik zelf nog wat as van mijn overleden moeder over dus heb ik gevraagd of zij misschien een mooie hanger voor mij kon maken. Sinds het overlijden van mijn moeder word ik omringd door vlinders dus moest er iets van een vlinder in zitten. Het resultaat is echt overweldigend, zo mooi en met zo ontzettend veel respect gemaakt, ik ben er vaak nog stil van als ik naar mijn hanger kijk. Ik ben meer dan blij met wat Marieke voor mij gemaakt heeft en ik zal mijn hanger koesteren zolang als ik leef. Lieve Marieke, heel erg bedankt en ik hoop dat jij heel groot wordt in wat je nu doet, je maakt prachtige stukken, je mag heel trots zijn op jezelf.

04-06-2021
Geplaatst door: Ramona Westerbeek

Gedenkwerk hond

Ik volg Marieke al een tijdje op allerlei Socials en ik ben groot fan van haar werk. Drie weken geleden overleed de hond van mijn vriendin en toen heb ik door Marieke een hartje laten maken met een pluk haar er in.

Het is zo ontzettend mooi en subtiel geworden. Mijn vriendin was er stil van (en ik ook).
Marieke en ik hadden een hele fijne 1e ontmoeting en meteen een klik. Ze luistert, denkt mee en ze geeft een warm gevoel dat je het aan haar over kan laten. En dat blijkt ook wel uit het resultaat. Het gedenkwerkje is nog mooier dan op het filmpje die ze stuurde toen het af was.

Enorm blij mee en wordt zeker een keer vervolgd.

16-05-2021
Geplaatst door: Jenifer Monge

Bruidsboeket

Na mijn bruiloft heeft Marieke bloemen van het bruidsboeket prachtig gedroogd en verwerkt in een mooi gietwerk. Marieke werkt zeer professioneel en geeft zoveel persoonlijke aandacht. Ze houdt rekening met de emoties van zo'n bijzonder moment en vertaalt het prachtig in een kunstwerk. Hele erg bedankt!

13-05-2021
Geplaatst door: Nathalie Luijten

Gietwerk bloemen en foto

Ik had al 1,5 jaar droogbloemetjes hangen van een boeket wat ik van mijn moeder had gekregen vlak voor zij plotseling kwam te overlijden. Via via Marieke aanbevolen gekregen, wat een geluk!
Marieke heeft de bloemetjes kunnen verwerken in een prachtig gietwerk, tezamen met andere bloemetjes die bij ons passen, en een mooie foto van mijn moeder erin verwerkt.
Tranen rolden over mijn wangen toen ze mij de opzet stuurde. Boven verwachting mooi geworden, en de bloemen kunnen nu voor altijd bewaard blijven.
Ontzettend blij mee!
Nogmaals bedankt ❤️

08-05-2021
Geplaatst door: Marjolein

Tandje

Marieke heeft het tandje van mijn dochter in een klein mooi werkje gegoten. Het is heel fijntjes en lief. Ik ben er super blij mee! De tandjes van mijn andere dochters gaan ook zeker naar Marieke als ze gaan wisselen. Ook het contact verliep heel prettig. Als je iets dierbaars op een mooie manier wilt bewaren is dit echt een fijne manier.

18-04-2021
Geplaatst door: Caroline

Heel blij met het kubusje met knijpertje. Met een schattig formaat van 3x3 van het blokje met daarin 2 schatjes van klaprozen erin. Een prachtig cadeau voor mijn moeder haar verjaardag. Het pakje was ook prachtig ingepakt met een mooie persoonlijke toch, een feestje om te krijgen. Hier ga ik zeker nog eens terug komen!

10-04-2021
Geplaatst door: Linda

Marieke heeft de bloemen die wij hadden bij het afscheid van onze stilgeboren dochter prachtig verwerkt in een gietwerk. Heel erg waardevol en voor ons een subtiele manier om iets bijzonders van onze dochter in huis te hebben staan, buiten het gedenkplekje wat we voor haar hebben.
Het overleg wat we hadden verliep prettig en ik zou in de toekomst zeker terugkomen om iets moois te laten maken door Marieke!

06-04-2021
Geplaatst door: Lynda

Veelste vroeg mijn moeder verloren en dat betekend voor mij dat ik haar het liefst elke dag op een mooie manier wil blijven herinneren. En daar was Marieke! Ik wist welke bloemen maar Marieke haar perfecte inzicht zorgde voor een bijzonder en speciaal kunstwerk. Mijn moeder zou het super gevonden hebben! Blijf doen wat je doet want dat is je roeping & ik adviseer je bij iedereen aan! Liefs