gastenboek

113 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
30-07-2020
Geplaatst door: Annemarie Uijterwaal

heel blij met de mooie gedenkwerken

Na het recente overlijden van mijn vader, wilde ik een tastbaar aandenken laten maken voor mezelf en mijn kinderen met zijn as er in verwerkt. Dat is gelukt.
Ik kwam terecht bij Marieke en na een persoonlijk gesprek, waar alle ruimte is voor het vertellen van je verhaal en al je wensen voor het gedenkwerk, is ze aan de slag gegaan voor ons.
Omdat de bloemetjes, die er in verwerkt worden, eerst een tijdje moeten drogen, duurde het een paar weken voor ze klaar waren.
Pas geleden heb ik ze opgehaald en ik ben heel blij met het resultaat.

In elk gedenkwerk is een foto verwerkt. Om de foto heen zijn bloemetjes verwerkt en de as van mijn vader zit er in verwerkt in de vorm van een blaadje, takje, sterretjes, vlindertjes of een hartje. Per kind heb ik gekozen voor de kleur, bloemetjes en blaadjes die zij mooi vinden. Ook de vorm van de as heb ik gekozen passend bij de kinderen.

Thuis de kinderen bij elkaar geroepen en hen de gedenkwerken gegeven, hun reacties waren heel mooi en ontroerend. De één begon meteen te huilen, van de ander kreeg ik gelijk een dikke knuffel en een "dank je wel mama" en de ander was er stil van. Het was een mooie, bijzondere verrassing voor ze en ze zijn er heel dankbaar voor.

Ook m'n moeder heeft een gedenkwerk door Marieke laten maken, een vierkant blok, groter dan die van ons, dus meer mogelijkheden qua bloemkeuze. Die is ook prachtig geworden!

Bedankt Marieke voor het maken van deze prachtige gedenkwerken voor ons. Je doet mooi, dankbaar werk.
Bedankt voor het luisteren, meedenken en je zorgvuldigheid. We zijn er allemaal erg blij mee!

03-06-2020
Geplaatst door: Rowy

Gedenkwerk

Heel mooi gedenk werk laten maken, wat is het prachtig geworden. We zijn heel erg blij met het resultaat, en over een weekje gaan we dit aan mijn oma geven. Die zal er ook heel blij mee zijn.

23-05-2020
Geplaatst door: Stephanie

Pracht "gedenk" stukken

Woorden schieten te kort wat Marieke voor ons gedaan heeft.
Wij wilden graag 5 verschillende blokken met het as van onze kanjer!
Eerst op een kennis maling gesprek geweest bij Marieke waarbij ze fijn alle wensen met je bespreekt en meedenkt.
Tussen door houd ze je op de hoogte van hoe de werken eruit gaan zien.

Spannend maar wij hadden niks liever gewild dan dit als resultaat.

Lieve Marieke onwijs bedankt nu zijn wij weer compleet.

12-05-2020
Geplaatst door: Mandy

Gedenktstukje

Erg tevreden over het werk van Marieke! Ze denkt mee over het ontwerp en de communicatie is uitstekend. Het resultaat is prachtig en zeer mooi verpakt.
Nogmaals veel dank!!

18-04-2020
Geplaatst door: Wendy en Eefje

woonaccessoires

Wij zijn nog steeds erg blij met de woonaccessoires die we bij Marieke hebben gekocht. De cadeautjes worden met veel zorg en liefde ingepakt en zijn geschikt te maken in ieders wens mbt bloemsoort of kleur. Hoe leuk en origineel is dat!!

Marieke ik ben ontzettend trots op jou omdat je, je hart en droom volgt en doet waar je zo goed in bent.
Topper

18-04-2020
Geplaatst door: Antoinette Van Vroenhoven

Gedenken bol

Lieve Marieke
Wat een bijzondere mooie manier van werken heb je en zo betrokken dat het helemaal.naar onze wens is geworden
Ik zou je het liefst bedanken.met stevige knuffel maar helaas gaat dat niet in deze tijd en heb je de twee bollen mooi verzonden
Het krijgt bij mij mooi plekje
Dankjewel voor je lieve zorgen

31-03-2020
Geplaatst door: Wendy Verhil

Prachtig gedenkstuk

Je hebt ons ontroerd met de uitvoering van onze wens. Een prominent, subtiel aandenken met de as van mijn ouders. Dank je wel!

31-03-2020
Geplaatst door: Madelon Franken

Ik had Marieke benaderd of ze misschien een gedenkwerk met as van mijn overleden moeder erin wilde maken. Ze was even overrompeld maar wilde het proberen. Voor ons beide heel spannend, maar ik had er alle vertrouwen in! En wat is het mooi en eervol gedaan, nog steeds heel blij mee en dankbaar dat ze het wilde doen. Inmiddels heeft ze veel vaker van dit soort werken gemaakt en is er nu nog meer keus. Ze is zo creatief en professioneel dat je er vanuit kan gaan dat ze iets prachtigs zal maken!

Nogmaals dank Marieke 😘

31-03-2020
Geplaatst door: Marlou

Gedenkbol

Onlangs is mijn moeder overleden, Marieke heeft een hele mooie gedenkbol gemaakt van wat Rozen en Hortensia uit het rouwboeket. Word heel respectvol met ons en de bloemen omgegaan. Ondanks het verdriet erg blij mee! Bedankt voor je creativiteit en je mooie werk.

31-03-2020
Geplaatst door: Mariska

Klavertjevier

Ik vroeg aan Marieke of ze iets kon met mijn oude klavertjevier ( 12 jaar). Wat is die meid creatief. Het is zo mooi geworden. Ben heel blij dat wij dit hebben laten maken door Marieke.
Dankjewel😘