gastenboek

78 berichten, 8 pagina's 
» 
09-07-2022
Geplaatst door: Romy

Bruidsboeket

Mariek heeft mijn bruidsboeket vereeuwigd.
Zij heeft mij door het hele proces meegenomen en geadviseerd wat het mooiste eindresultaat zal hebben.

Het resultaat liegt er niet om ik heb een prachtig bruidsboeket in hexagon vorm ontvangen!!

Een vrouw die haar vak verstaat, ik raad het iedereen aan!! Erg bedankt voor mijn prachtig pronkstuk.

24-06-2022
Geplaatst door: Jamie

Fantastisch aandenken

Tja, wat te doen met ons waanzinnig mooie bruidsboeket… zonde om te laten verwelken!
Na overleg met onze bloemiste op de site van Marieke terecht gekomen en meteen verkocht.
Een vorm en kleur gekozen die bij ons en onze grote dag paste en van Marieke vervolgens diverse opzetjes gekregen. Zo kun je zelf nog meedenken met het eindresultaat. Het is ook mogelijk om persoonlijke items aan het gietwerk toe te voegen.
Tussendoor op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes en toen was het moment daar; we ontvingen het super steady en met aandacht ingepakt. Wat was het een cadeautje om te openen en wat is het resultaat gaaf geworden! Wij zijn heel blij met dit bijzondere aandenken!

31-05-2022
Geplaatst door: Natasja Luberti

Trouwboeket

Super blij met onze bestelling! Het is echt heel mooi geworden en zo kan ik voor altijd mijn trouwboeket bij mij houden! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en fijne communicatie

29-05-2022
Geplaatst door: Karin Bartels

Gedenkwerk voor mijn hond Yentle

Lieve Marieke, toen ik jouw pagina op Instagram zag waren alle twijfels weg en wist ik direct dat ik jou een aandenken aan mijn overleden hond Yentle wilde laten maken. Samen bespraken we de ideeën en uiteindelijk pronkt het gedenkwerk bij mij op de kast. Alle items zoals een foto, de puppy halsband, as van de crematie, haar en zelfs een puppy tandje zijn er zo mooi in verwerkt. Het is een vrolijke herinnering geworden, passend bij Yentle haar sprankelende karakter. Wat heb je dat professioneel gedaan. En dan vergeet ik nog bijna de kettinghangers waardoor ik Yentle altijd met me mee kan nemen. Ik ben heel blij met deze aandenkens.

23-05-2022
Geplaatst door: Rabia

Trouwbouqet van mijn dochter

Beste Marieke,
De liefde en aandacht waar jij mee werkt en het feit dat je iemands persoonlijke verhaal aan hoort om iets persoonlijks van het gietwerk te maken siert je.👍

Dankjewel, Rabia

10-05-2022
Geplaatst door: Miranda

Cirkel en herinnerings kubusjes

Lieve Marieke. Dank je wel ❤️. Je hebt de rozen uit de rouwkrans van mijn schoonmoeder prachtig voor ons verwerkt in kubusjes en een mooie platte cirkel. Ontroerd zijn we. Blij dat we jou gevonden hebben via internet want wat je voor ons gemaakt hebt is zeer waardevol. Nogmaals dank 🙏

28-03-2022
Geplaatst door: Familie

Heel waardevol gietkunstwerk

Bij toeval kwam ik op de Instagram pagina van Mariek terecht. We hebben de bloemen gebracht tijdens een intake gesprek in haar atelier. De bloemen zijn daarna met zorg gedroogd en even later ingegoten. Mariek neemt je helemaal mee in het proces en laat mooie foto's en filmpjes zien. Het eindresultaat was heel erg mooi. Nogmaals super bedankt voor alles!

18-03-2022
Geplaatst door: Silvia

Hart (model Ridderspoor)

Lieve Mariek,

Ik wil je graag nogmaals heel hartelijk danken voor het prachtige hart welke je voor ons gegoten hebt. Op Kerstavond heb ik het hart, met hierin de dierbare rouwbloemen, samen met de kinderen aan mijn man gegeven. Het heeft hem zeer ontroerd.

Mariek heeft mij van begin (hoe verstuur ik mijn kostbare bloemen) tot eind (een liefdevolle video van het eindresultaat) met heel veel geduld en uiterst vriendelijk geholpen. Wij wonen op geruime afstand en hebben elkaar nooit ontmoet, toch voelde het meteen vertrouwd de bloemen aan Mariek toe te vertrouwen. Tijdens het hele proces laat Mariek precies zien waar ze mee bezig is, middels foto’s en video’s. Mijn man was niet op de hoogte, dat maakte het extra spannend omdat het de rouwbloemen van zijn moeder betrof. Ik ben nu zo dankbaar en blij met het eindresultaat. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we even naar het hart gekeken hebben. Ze verdienden een heel speciale plek en daar heeft Mariek absoluut voor gezorgd.

Met dankbare groet,
Fam Aresu

11-02-2022
Geplaatst door: Samantha

Gietwerk rouwboeket

In december kwam ik in contact met Marieke. Na afloop van de uitvaart van mijn vader reed ik gelijk door naar Almere waar ik aller hartelijkst werd ontvangen. Met veel zorg en respect koos Marieke de bloemen uit het rouwstuk. Gedurende het droogproces hield ze me goed op de hoogte en was er uitgebreid de tijd om een goede keuze voor de vorm en formaat te maken. Vandaag heb ik het gietwerk opgehaald. Het stond al prachtig verpakt voor mij klaar. Ook nu was er weer even tijd voor wat persoonlijk contact. Wat een lieve vrouw en wat een passie en bezieling voor haar werk. Het eindresultaat is prachtig, een blijvende herinnering!

10-02-2022
Geplaatst door: Maxine

rouwboeket

Als bloemen hun tijd hebben gehad gooi je ze weg en koop je een nieuw bos met bloemen. Maar wat doe je met het rouwboeket wat bij het kistje van je overleden dochter staat. Een moeilijke beslissing.. want je wilt het ook niet weggooien in de groene kliko je kan het ook niet laten staan op tafel bij een foto en de bloemen langzaam dood zien gaan..
Bij toeval marieke tegen het lijf ben gelopen tijdens een opening/verbouwing van een uitvaart onderneming. Hier zag ik voor het eerst het prachtwerk wat zij maakt en was de keus snel voor ons gemaakt. Marieke heeft een prachtig gietstuk voor ons gemaakt met onderdelen die nog te redden waren van het rouwstuk. Wij zijn marieke zo dankbaar voor het prachtwerk wat zij heeft geleverd het is echt een heel emotioneel moment geweest bij het openmaken van het pakket. En het heeft een prachtige plek naast onze dochter haar urn gekregen. Nogmaals marieke super bedankt voor alles en het mee denken en in welke omstandigheden dan ook zou ik jou zeker aanbevelen!!