gastenboek

113 berichten, 12 pagina's 
» 
12-06-2024
Geplaatst door: Selma en Michel

Jubileum

'25 jaar samen' vast laten leggen in prachtige gietkunst.
Een pronkstuk in onze woonkamer en een aandenken aan onze liefde. Wat is hij mooi geworden!

Marieke is zeer secuur, betrokken en gedetailleerd.

31-01-2024
Geplaatst door: Kimberley Roos

Huisdieren herdenking

Wij kennen Marieke door dat haar dochter een vriendin is van mij en wisten dus al wat voor mooie werken ze levert. In februari 2023 hebben wij onze hond joey laten inslapen en wij wilden graag iets laten maken voor hem, uiteindelijk hebben wij Joey zijn foto, halsband, een plukje haar en zelf geplukte narcissen waar hij graag door heen liep aan Marieke gegeven. Het eindresultaat mag er zeker zijn! Wij zijn er nog altijd heel blij mee dat we dingen van Joey voor altijd kunnen bewaren. Als wij een aantal sterren konden geven was het zeker 5/5 sterren!

27-01-2024
Geplaatst door: Ruben en Marja

Autoslinger in epoxy

Maanden voor de bruiloft volgde ik Marieke al op haar insta. Ik wist al zeker dat ik iets in epoxy in wilde laten gieten om zo een blijvende herinnering van de bruiloft te hebben. In eerste instantie zou dat het bruidsboeket worden, maar we hadden last-minute bedacht om juist de autoslinger in te laten gieten. Marieke gaf duidelijk aan dat deze wel toegetakeld was doordat het de hele dag in de brandende zon had gestaan en geen water heeft gekregen, maar ze ging haar best doen. Ook heeft ze tips gegeven over hoe we het bruidsboeket konden drogen. Ze hield ons steeds op de hoogte van het proces door foto's en filmpjes. De boog met bloemen staat nu mooi in de woonkamer, samen met het zelf gedroogde boeket, dus nu hebben we zelfs 2 mooie herinneringen in de woonkamer. Hartelijk dank Marieke!!

14-01-2024
Geplaatst door: Esther en Cor

Trouwbloemen in epoxy hart

We wilden graag iets speciaals laten doen met het trouwboeket. Gewoon laten drogen is leuk, maar verliest de kleur en is op den duur niet meer mooi. Via insta kwam ik op de site van Marieke en we waren gelijk enthousiast. We waren er snel uit dat we het bruidsboeket in een epoxy hart wilden. Afspraak was gemaakt en drie dagen na onze bruiloft hebben we het bruidsboeket gebracht. Super leuk gesprek gehad met goede uitleg wat er ging gebeuren met de bloemen.
Tijdens het proces van drogen en in epoxy gieten werden we op de hoogte gehouden middels leuke foto's en korte filmpjes. Toen het klaar was kregen we een foto van het resultaat en we vonden het geweldig mooi geworden. Maar toen we het daarna ophaalde was het in echt nog mooier. Wij zijn super blij met het epoxy hart en hebben hem op mooie plek gezet in de woonkamer. Zo kunnen we elke keer nog weer even denken aan onze fantastische trouwdag. Marieke super bedankt.

12-12-2023
Geplaatst door: Dominique

Prachtig aandenken

Aanvankelijk wilden we een paar bloemen uit mijn trouwboeket laten ingieten, maar die was helaas niet goed te drogen en verging vrij snel na ons trouwen. Maar het corsage van mijn man droogde wel mooi op en was nog goed tegen de tijd dat wij bij Marieke terecht konden. Het was voor ons een beste rit van Den Helder naar Almere, maar het was het zeker waard. Marieke heeft ons zeer gastvrij ontvangen en kon prachtige voorbeelden laten zien van haar werk, de verschillende vormen die ze had en wat ze allemaal kon ingieten. Ze heeft ons uitgebreid geadviseerd over wat er mogelijk was met ons bloemstukje. Tijdens het ingietproces heeft ze ons regelmatig via WhatsApp op de hoogte gehouden van de voortgang en ook foto's gestuurd. We zijn heel blij met het eindresultaat! Ze had het prachtig ingepakt en er zelfs een extraatje bij gedaan: ze had een paar bloemblaadjes en een stukje lint over, wat ze heeft verwerkt in een paar oorbellen. Marieke heeft onze verwachtingen overtroffen!

30-11-2023
Geplaatst door: Elina

Hexagon gietwerk trouwboeket

Vorige week mijn gietwerk opgehaald van mijn trouwboeket, het is echt super mooi geworden! Voor de bruiloft een keer langs geweest om alle ontwerpen te bekijken en een leuke uitleg gekregen over het hele proces! Gekozen voor de hexagon omdat daar zoveel opties mee zijn. Gedurende het hele proces op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes van de bloemen en de compositie voor in het gietwerk, echt super fijn! Al met al een heel mooi eindresultaat en goede en fijn updates onderweg!

20-11-2023
Geplaatst door: Suzan

Trouwboeket

2 dagen na mijn bruiloft heb ik mijn trouwboeket bij Marieke langs gebracht. In een fijn gesprek mijn wensen besproken. Na enkele weken kreeg ik een foto hoe mooi de bloemen waren gedroogd. Ook op haar instagram zag ik de bloemen in een filmpje over hoe mooi knisperend droog ze zijn geworden. Marieke berichtte mij over wat mijn verdere wensen waren qua, kleur, vorm, toevoegingen etc. Toen kon het gietproces beginnen. Tussendoor heb ik daar ook een foto en fimpje van ontvangen. Toen alles klaar was kreeg ik bericht met close-up foto's en een filmpje. Het is fijn en snel contact met Marieke, luisterde goed naar de wensen en dacht mee! Elk gietwerk geeft ze persoonlijke aandacht. Het gietwerk zat in een mooie verzorgde doos. En zelfs de bloemen die wel waren gedroogd maar niet meer in het gietmal paste, kreeg ik mee maar huis.
Mijn boeket is prachtig gegoten in de epoxy een geweldige, blijvende herinnering.

30-10-2023
Geplaatst door: Sharina Jonkergouw

Rouw bloem van oma

Wat was ik blij dat ik zo snel geholpen kon worden door gietkunst by Mariek. Ik had een rouw stuk voor mijn oma zelf gemaakt en wilde hier een orchidee van bewaren. Deskundig als dat ze is gaf ze aan dat ik meerdere takken op een donkere koude plek moest bewaren om zo zeker te zijn van een mooi resultaat. Nou dat is niks gelogen ik heb hem vandaag mogen ophalen en ben er onwijs blij en tevreden mee.
Nogmaals dank je wel
Liefs Sharina

11-10-2023
Geplaatst door: Lindy en Koen

Hexagon trouwboeket

Wat een onwijs gave manier om ons trouwboekt tot een blijvende herinnering te verwerken! Het was fijn dat Marieke de tijd nam voor al ons vragen en wensen, zowel bij het bloemen brengen als bij het kunstwerk ophalen.

02-09-2023
Geplaatst door: Ilse

Gietwerk ivm overlijden

Het gietwerk dat ik heb laten maken door Marieke was om aan iemand te geven vanwege een overlijden. Het is het meest bijzondere cadeau dat ik ooit aan iemand heb gegeven. Marieke is een heel fijn mens, denkt goed mee en geeft een kijkje in het hele proces van het maken van het gietwerk. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Dank je wel Marieke!