gastenboek

104 berichten, 11 pagina's 
«  10  11 
19-01-2021
Geplaatst door: Daphnd

Lelietjes van Dalen

Ik wist helemaal niet wat ik wilde met de lelietjes van dalen van het rouwboeket en het as, maar Marieke heeft het idee opgedragen om er een takje van as aan toe te voegen die ook de bloemetjes dragen. Ik kon niet wachten om het stuk mee op te halen. Ik ben er erg blij mee! Dankjewel.

15-01-2021
Geplaatst door: Ivonne

Prachtig werk

Lieve Marieke, wat een prachtig werk heb je gemaakt met bloemen uit een rouwboeket.
De bloemen blijven dankzij het droogproces mooi van kleur en vorm. Zo bijzonder dat jij dit kan maken, een blijvende herinnering. Dank je wel! x

25-11-2020
Geplaatst door: Silke

Dankbaar

Marieke,

Wat ben ik dankbaar voor het mooie gedenkwerk wat je voor mij hebt gemaakt.
Augustus dit jaar ben ik mijn vader helaas veel te vroeg verloren..
Via social media kwam ik bij toeval op je pagina terecht. Ik heb je pagina en website bekeken en was verbaasd wat er allemaal mogelijk is om as te verwerken in een mooi werkje wat niet iedereen heeft.
Het heeft inmiddels een mooie plekje gekregen thuis.
Verdriet verwerkt in een mooi gedenkwerk!♡

09-11-2020
Geplaatst door: Maartje

Gedenkstukje hart

Drie maanden geleden heb ik mijn moeder verloren. Veel te jong gestorven aan een oneerlijke strijd.
Via Facebook kwam ik de site van Marieke tegen. Ik wilde graag twee gegoten hartjes met rouwbloemen erin verwerkt en as in de vorm van een vlinder. Dit omdat ik regelmatig een vlinder om mij heen heb. Mijn vader en schoonmoeder ervaren hetzelfde. Bij mijn vader zat er een vlinder in huis en bij mij o.a. op de vensterbank. Tijdens het maken van deze werkjes kreeg Marieke ook een vlinder op bezoek. Erg mooi!
De werkjes zijn ontzettend mooi geworden. 1 staat bij mijn gedenkhoekje en 1 bij het gedenkhoekje van mijn vader. Ze passen mooi in de hand als ik even mijn mama wilt 'vasthouden'. Het geeft mij troost.
Marieke doet dit echt fantastisch mooi. Ze betekent veel voor mensen op deze manier. Prachtig. Blijf deze hobby vooral uitoefenen. Bedankt voor alles!!

09-11-2020
Geplaatst door: Eline Terpstra

50 jarig jubileum

Lieve Mariek,
Ontzettend bedankt voor het mooie kunstwerk die je hebt gemaakt voor mijn ouders hun 50 jarig Huwelijk.
Wij zijn heel blij dat wij zo'n mooi, orgineel, persoonlijk cadeau hebben gegeven voor hun jubileum. Ze waren heel verrast en het kunstwerk met hun trouwfoto heeft een hele mooie plek gekregen in huis. Liefs Eline

29-09-2020
Geplaatst door: Antje

Gedenk afdruk poot

Via Facebook kwam ik terecht op de site van Marieke. Vier jaar geleden hadden we onze lieve vriendin moeten laten inslapen en al 4 jaar stond haar as in de kast. Ik wilde wat bijzonders, iets wat niet iedereen heeft. Al snel zagen we een pootafdruk.
Samen met Marieke besproken wat allemaal mogelijk was, we wilden namelijk ook een foto van onze lieverd erbij, haar, de naam en natuurlijk de as.
Dit was allemaal mogelijk. Samen hebben we de kleuren uitgezocht.
En vandaag konden we dan eindelijk het pootafdrukje ophalen, en wat is het prachtig geworden!
Onze lieve vriendin krijgt een mooi plekje . Dankjewel Marieke voor dit prachtige kunst werk!

18-09-2020
Geplaatst door: Evelien

Ik ben de gedenkwerken van Marieke tegengekomen op Instagram. Ik bleef er een tijd lang over nadenken, want wat een mooie manier om een geliefde te gedenken. Uiteindelijk besloten om Marieke iets te laten maken voor mijn moeder, een herinnering aan mijn overleden vader. Na te hebben aangegeven wat er sowieso bij moest, stuurde ze een aantal opzetjes door. Hier kon ik mijn mening over geven waarna Marieke weer nieuwe opzetjes stuurde. Dit ging een aantal keer heen en weer, voordat we het uiteindelijk ontwerp hadden gevonden, inclusief een wissel van vorm. Omdat de inhoud van het gedenkwerk al was gedroogd, duurde het niet voordat het af was. Het pakketje werd netjes ingepakt verstuurd en is daardoor ook zonder beschadiging aangekomen. Daarnaast reageert ze ook snel op berichtjes wat erg prettig is.

14-09-2020
Geplaatst door: Natasja

Tekst voor gastenboek

Wat een mooi proces was het om samen met Marieke te bespreken in welke vorm elementen uit mijn trouwboeket en de corsage van mijn man verwerkt zouden worden in een kunstwerk door de gietkunst van Marieke. Dat we even geduld moesten hebben was geen enkel probleem omdat Marieke ons steeds op de hoogte hield over de fase waarin het aanstaande kunstwerk zich bevond en wat de volgende stappen waren. Op een hele prettige manier konden we steeds in afstemming deze volgende stap zetten. We konden niet wachten op het eindresultaat. We waren zo ontzettend benieuwd hoe het uiteindelijk zou worden. Op een mooi, voor mij gedenkwaardig moment, gaf Marieke aan dat het kunstwerk klaar was (toeval bestaat niet) en gaf zij aan dat het kunstwerk kon worden opgehaald. Wat is het ontzettend mooi geworden! We zijn er heel erg blij mee en het heeft een heel mooi plekje gekregen zodat we er dagelijks van kunnen genieten. Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw mooie resultaat Marieke en ik hoop dat er nog heel veel mooie inspirerende opdrachten zullen volgen!

14-09-2020
Geplaatst door: Angelique voorduyn

Gedenkwerk

Dank je wel lieve marieke voor ons mooie gedenkwerk van oma. Ze staat naast mijn bed. Na alle jaren haar as in een potje. Nu in een prachtig gedenkwerk met haar lievelingsbloemen. Klaprozen. 😍
💋 Angelique

12-09-2020
Geplaatst door: Pierrette & Marousha

Trouwboeket in gietkunst

Als trouw cadeau voor onze moeder wilde bij een bijzonder cadeau. We hebben een mooi boeket voor haar gekocht en de bloemen wilde we gebruiken in het gietwerk. Hierdoor heeft ze naast de foto's ook iets semi tastbaars als aandenken.

We werden gedurende het proces netjes op de hoogte gehouden. Toen de bloemen voldoende waren gedroogd heeft Mariek foto's gestuurd met hoe het gietwerk er ongeveer uit zou zien. We hebben hier toen nog een paar aanpassingen aan gegeven wat wij mooi vonden en Mariek heeft steeds foto's gemaakt van het resultaat. Toen we tevreden waren kon het echte gietwerk beginnen.

Het eindresultaat is een heel mooi gietwerk van het trouwboeket! De trouwdatum zit erin verwerkt en het is een heel mooi aandenken.

Ondanks dat Mariek degene is die het eindresultaat maakt, hebben we wel het gevoel gehad dat het ons product is, doordat we aanpassingen konden doorgeven, die vervolgens ook werden gedaan. Kon iets niet of werd het lastig werd dat eerlijk aangekondigd, in plaats van zeggen dat iets mogelijk is, terwijl dat niet zo is.

Het is een top product geworden! Heel veel dank