gastenboek

112 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
02-04-2021
Geplaatst door: Linda van Doremalen

Gedenkwerk

Via via in contact gekomen met marieke na het overlijden van mijn vader. Nooit geweten dat je zo'n mooi en persoonlijk kunststukje kunt laten vervaardigen. Marieke brengt troost en magie bij elkaar in een dierbare herinnering voor de rest van je leven. Tranen van ontroering, maar wel tranen met een mooi gevoel.

02-04-2021
Geplaatst door: Wendy & Rik

Een mooie herinnering

Toen opa kwam te overlijden in deze gekke tijd wilden wij voor oma iets bijzonders doen.
Dat is gelukt!

Dankzij het mooie werk van marieke zijn de bloemen uit het rouwboeket van de famillie niet verloren gegaan maar vereeuwigd in een mooie gedenk werken.
Opa was weg van orchideeën en laat deze orchidee nou net lastig zijn om in te drogen.. Toch is het Marieke gelukt en hebben wij dit mooie stuk aan oma gegeven.
Zij is Marieke net als ons ontzettend dankbaar is voor het mooie werk wat zij maakt!

30-03-2021
Geplaatst door: Monika

Geen urn maar een kunstwerk

Voordat de opa te overlijden kwam wist ik Marieke te vinden. Blessing uit de hemel.
Mijn ex schoonvader was geen doorsnee mens, was een kunstenaar, ik wist gewoon dat hij dit mooi zou vinden.
Op zijn kist lag een prachtige bloemenstuk die ik samen met kinderen heb gemaakt en uit deze bloemen heeft Marieke een adembenemend mooi herinnering voor ons gemaakt, ook voor kinderen, iedereen zijn eigen stuk met opa zijn as.
Marieke heeft behalve talent ook een talent in subtiele benadering, zij is onwijs lief en open, 100% betrokken bij het geheel proces. Marieke is een "pleister" voor een verdriet en maak verwerking zo veel mooier en bizonder zonder dat ze dit beseft.
Dank voor alles lieverd.

05-03-2021
Geplaatst door: Fleur

Marieke heeft voor ons een kleine bol gemaakt ter nagedachtenis aan ons overleden hondje. Vanaf het 1e contact met Marieke hadden wij een warm en persoonlijk gevoel. Het gietwerkje is zelfs mooier als op de foto's en video. We zijn er zo blij mee !

27-02-2021
Geplaatst door: Wendy

Boeket en corsages

Wij hebben onze corsages en het boeket van ons geregistreerd partnerschap door Marieke laten drogen en ingieten.
Het boeket in een keepsake en de corsages in een bol.
Ontzettend blij met de prachtige resultaten!
Het contact met Marieke was heel fijn en aangenaam. Het voelde persoonlijk en vertrouwd.
Via whatsapp hield ze ons op de hoogte en stuurde ze foto’s, erg handig en leuk!
Wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader!
Zo kan je de bloemen op een waardevolle manier bewaren.

03-02-2021
Geplaatst door: Fieke Savenije

as-bolletjes

Lieve Marieke,
Ik ben een beetje laat met dit bericht en wil je alsnog heel hartelijk danken voor je mooie werk! Ik ben heel blij dat ik nu na vele jaren iets moois heb weten te bedenken voor mijn vaders as. Dikke zoen !!

28-01-2021
Geplaatst door: Lia

Domtoren

Naar het over lijden van mijn oma wou ok graag iets moois en dat mijn opa en mijn broertje daar bij moest een en ze alle drie uit Utrecht kwamen vond ik het super leuk om iets met de dom te doen en ook nog de kaart van mijn oma er in te verwerken ik ben echt super blij met mijn kunstwerk bedank voor je mooie werk Marieke
Gr lia

26-01-2021
Geplaatst door: Cora

Gedenkwerken 7 stuks!

Na, het overlijden van mijn vader hebben wij als familie allemaal gedenkwerken laten maken. Marieke was in het eerste bezoek al heel fijn om mee te overleggen. Nichtjes die er niet bij konden zijn (Corona tijd) heeft ze uitgebreid mee overlegd.
Ook tussendoor zijn we op de hoogte gehouden. Elk stuk is weer heel anders maar met elkaar zie je dat ze een geheel vormen. Hoe mooi is dat!
Stukken zijn ook mooi ingepakt!

Bedankt!

19-01-2021
Geplaatst door: Daphnd

Lelietjes van Dalen

Ik wist helemaal niet wat ik wilde met de lelietjes van dalen van het rouwboeket en het as, maar Marieke heeft het idee opgedragen om er een takje van as aan toe te voegen die ook de bloemetjes dragen. Ik kon niet wachten om het stuk mee op te halen. Ik ben er erg blij mee! Dankjewel.

15-01-2021
Geplaatst door: Ivonne

Prachtig werk

Lieve Marieke, wat een prachtig werk heb je gemaakt met bloemen uit een rouwboeket.
De bloemen blijven dankzij het droogproces mooi van kleur en vorm. Zo bijzonder dat jij dit kan maken, een blijvende herinnering. Dank je wel! x