gastenboek

115 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  » 
20-10-2021
Geplaatst door: Claudia

Gister de prachtige gietwerken bij Marieke opgehaald! Wat is het onwijs prachtig geworden.
Ik volg Marieke al een poosje en toen mijn tante overleed en we de bloemen van het rouwstuk meekregen twijfelde ik geen moment en heb ik haar een bericht gestuurd. Het is zo een fijne vrouw, ze houdt je tijdens het hele proces goed op de hoogte en maakt het precies zoals je het wilt hebben! Prachtig Marieke dank je we voor deze mooie aandenkens!

24-09-2021
Geplaatst door: Nicole meijer

Onlangs heb ik mijn koesterbol mogen ontvangen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg blij ben met de blijvende herinnering die ze voor mij heeft gemaakt. Ze verstaat haar vak, ga vooral door Marieke!

14-09-2021
Geplaatst door: Kimberley

Trouw gietwerken

Wat is Mariek een fijn persoon! Super vriendelijke, meedenkende, gepassioneerde vrouw! Hiervoor had ik nog nooit gehoord van gietwerk, maar nu ik dit ontdekt heb zal ik zeker anderen aanbevelen. Mariek heeft ons onwijs fijn geholpen en voorzien van een mooi gietwerk van het trouwboeket. Nogmaals bedankt!

08-09-2021
Geplaatst door: Caroline

Herdenkingsblok 45 jaar liefde van ouders

Ik volg Mariek al een tijd via Instagram en zag wat voor een mooie dingen zij maakt. Of het om een bruidsboeket gaat of een rouwboeket elke keer zie ik dat zij met respect omgaat met de bloemen. Er is veel persoonlijk overleg wat heel prettig is als het om dierbare personen gaat. Ze denkt mee en maakt wat opzetjes. Voor mij krijgt Mariek ☆☆☆☆☆☆☆☆☆

31-08-2021
Geplaatst door: Marisca

Ringhouder

Wat een geweldige ringhouder heeft Marieke voor me gemaakt van mijn bruidsboeket! Daarnaast heeft ze ook nog extra bloemen voor mee gedroogd omdat ik ze graag in een fotolijstje wilde bewaren. Super lief! En alles kwam zo schattig ingepakt aan. Ontzettend tevreden!

28-08-2021
Geplaatst door: Liesbeth

Kubus met vingerafdruk en klaproos

Ik volgde Marieke al een tijdje op Instagram en vind haar werk zo bijzonder. Toen mijn moeder overleed wilde ik graag een blijvende herinnering met haar vingerafdruk en een klaproos, dit heeft Marieke heel mooi in een kubus verwerkt. Ik ben er heel erg blij mee.

28-08-2021
Geplaatst door: Suzanne

Bruiloft

We hebben de bruidsboeketten van ons bruidsmeisje (dochter) en mij bij elkaar laten samenvoegen in een mooi werkje, en het eindresultaat is prachtig!
Netjes op de hoogte gehouden van het proces zodat je toch beetje bij beetje niet kon wachten tot het af was.🥰
Nu hebben we een mooie herinnering aan onze bruiloft, iets wat we kunnen plaatsen.
Ontzettend bedankt!

27-08-2021
Geplaatst door: Renee van Os

Hanger ter nagedachtenis aan Lodewijk

Na 14 jaar, 5 maanden en 12 dagen heb ik afscheid moeten nemen van de liefde van mijn leven: mijn teckel Lodewijk ♥️.

Met wat as van Lodewijk heeft Marieke een prachtige hanger voor mij gemaakt om hem voor altijd dichtbij mij te kunnen houden.

Marieke is creatief, luistert goed naar de wensen en speelt daarop in. Daarnaast is Marieke een ontzettend leuke en sympathieke vrouw die ontzettend goed is in haar vak. Van het eerste contact tot de aflevering van de hanger in een prachtig doosje; niets anders dan lof!

Marieke, dankjewel!

Lieve groeten Renée

25-08-2021
Geplaatst door: Sonja

Vriendschap

Wanneer je vriendin erg van bloemen houd en je iets bijzonders zoekt kan Marieke heel goed aanvoelen hoe dit eruit kan gaan zien. Door vragen te stellen, te luisteren en met ideeën te komen. Ze maakte twee kubusjes één met alleen een roos (symbolisch voor vriendschap) en één met kleine roosjes, een vlindertje, roze pluimpje en kleine bloementjes (symbool voor overleden dochtertje). Ik zelf was erg enthousiast en wist dat dit een super kado ging worden. En dat werd het want mijn vriendin was “sprakeloos” (en dat is vrij uniek ☺️). Dankjewel lieve Marieke voor het meedenken en het mogelijk maken om iets bijzonders te kunnen geven. Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag verblijden met je mooie werken🍀🌸🌷💐

13-07-2021
Geplaatst door: Elly

Herinnering

Ik volgde Marieke al een tijd, omdat ik geïnteresseerd was in gietkunst. Na het verlies van mijn vrouw en kort daarna ons hondje, wist ik dat dit de website was waar ik iets ging laten maken.

Na lang overleg en vele voorbeelden die ik kreeg van Marieke, kwamen we tot een idee en vandaag mocht ik het ontvangen. Netjes verzonden met de post. Ik ben niet snel sprakeloos, maar toen ik het uitpakte, was ik toch echt even stil... Wát is het mooi geworden!! De gedroogde zonnebloem, de favoriete bloem van mijn vrouw, plukjes haar én de as van beide zijn erin verwerkt, evenals een prachtige foto van hun tweetjes. Dit is wat ik wilde, mijn meisjes zijn weer thuis, samen. Die herinnering en het handwerk zijn onbetaalbaar... Thanks Marieke!!