Algemene voorwaarden

Bloemen in epoxyhars

Bloempreparatie. Rouwbloemen in epoxy hars / Trouwboeket in epoxy hars
Bloempreparatie. Rouwbloemen in epoxy hars / Trouwboeket in epoxy hars

*Alle prijzen zijn inclusief BTW

 

*Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze kosten zijn te allen tijden voor de klant.

 

*Verzenden zal geschieden via Postnl. Dit is aangetekende pakketpost (€ 9,95) met tracktrace code, die ook aan u word doorgegeven.

Indien brievenbuspakket mogelijk is, zal ik dit aangeven.

 

*Gietkunst by Mariek is niet aansprakelijk voor vermist raken, schade of diefstal tijdens de verzendprocedure.

 

*U kunt er ook voor kiezen om de gedenkmaterialen zoals bloemen, crematie as, foto, plukje haar etc, zelf te komen brengen of het werk zelf op te komen halen. Dit is alleen mogelijk op afspraak.

 

*Gietkunst by Mariek heeft uitgebreid contact met u, voordat er met de opdracht gestart wordt.

Dit contact kan zijn op afspraak in mijn ontvangstruimte, dan kunt u ook  genoeg voorbeelden bekijken en zullen de mogelijkheden besproken worden. 

Tevens is het mogelijk om telefonisch, via de mail, whatsapp of via de social media kanalen als Instagram en Facebook met mij te communiceren over uw opdracht.

 

*Alle werken worden met veel zorg en met de hand gemaakt. Het kan zijn dat er zeer kleine oneffenheden in het werk kunnen zitten.

bv: luchtbelletjes, stofjes e.d.

 

*De bloemen zullen eerst volledig gedroogd worden, voordat ze in epoxy gegoten kunnen worden, sommige bloemsoorten kunnen door het droogproces/gietproces wat van kleur veranderen.

 

*Bloemblaadjes die wat gekneusd zijn tijdens hun leven, kunnen wat doorzichtige plekjes krijgen door de epoxy. Epoxy trekt namelijk in het gekneusde gedeelte van het bloemblad. 

 

*Epoxy Giethars heeft de eigenschap om met de tijd wat te gaan vergelen. In de giethars die Gietkunst by Mariek gebruikt, zit een UV beschermer, die ervoor zorgt dat de vergeling vele malen minder zal zijn, toch zal verkleuring van het product in de loop der tijd gaan plaatsvinden.

Het is raadzaam om de gietwerken niet in de felle zon of buiten neer te zetten.

 

*Epoxyhars is breekbaar en niet krasvast, houdt hier rekening mee. Oppoetsen of afstoffen alleen met een zeer zachte doek, (autopoetsdoek, stofdoek). Wil je het wassen, gebruik alleen lauw water en geen schoonmaakmiddelen.

Daarna voorzichtig afdrogen met een hele zachte doek om waterkringen te voorkomen.

 

*De gietwerken worden gegoten dmv meerdere gietlagen, in bepaalde lichtinval zullen deze gietlagen zichtbaar zijn. 

 

*De gemiddelde levertijd van uw gietwerk zal ongeveer tussen 8 en de 16 weken liggen (dit is inclusief het droogproces van de bloemen).

Mocht de levertijd anders zijn, dan zal dit vermeldt worden bij uw aanvraag.

 

*Elk werk wordt persoonlijk en in opdracht gemaakt , het is niet mogelijk om het product te ruilen of uw geld geretourneerd te krijgen.

 

*Er zal van de bloemen die aangeleverd worden een hoeveelheid gedroogd worden, die passend is bij de te bestellen producten. 

Na de selectie voor de mooiste bloemen voor in het droogproces, gaan de overige bloemen in de groen/gft bak. 

Mochten er gedroogde bloemen over zijn, nadat het gietwerk is afgerond, dan krijgt u deze ook mee naar huis.

 

*De foto's en filmpjes van de gedenkwerken zal ik gebruiken op deze website en op mijn social media kanalen. Zit er in de gedenkwerken een foto verwerkt, dan zal ik deze alleen plaatsen met de goedkeuring van de opdrachtgever.

 

*Copyright, alle foto's en werken zijn door Gietkunst by Mariek gemaakt en mogen niet zonder toestemming van Gietkunst by Mariek door anderen gebruikt worden. 

 

 *Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.