gastenboek

108 berichten, 11 pagina's 
«  » 
31-01-2022
Geplaatst door: Joyce Walther

Bruids(meisjes)boeket

In eerste instantie dacht ik dat ik onze boeketten niet zo belangrijk zou vinden, maar de boeketten pasten zo goed bij ons dat we ze wilden bewaren. Mariek heeft dit zo mooi gedaan dat zowel wij als onze dochter een waanzinnige mooie herinnering hebben. Waanzinnig blij mee. Kan het iedereen aanraden. Ze maakt er een mooie beleving van door je te betrekken in het proces. Geweldig!

27-01-2022
Geplaatst door: Linh Kwok-Nguyen

Trouwboeket en corsages ingegoten

Een maand na de bruiloft dacht ik erover na om mijn trouwboeket op een bepaalde manier te bewaren. Na wat zoeken op google en instagram, kwam ik op de pagina van Marieke terecht! Ontzettend mooi weer had ze geleverd, wat mij had doen besluiten om het boeket ook zo te laten ingieten. Het contact was super duidelijk en fijn tijdens het hele proces. Bloemen opgestuurd, model uitgekozen, prijs duidelijk afgestemd, tijdens het proces updates gekregen met video’s en foto’s. Zeker ook de vrijheid gehad om aan te geven wat wel of niet mooi was, alles was perfect gegaan tot aan het opsturen. Ik ben er ontzettend blij mee, het is een prachtig stuk geworden!! Bedankt Marieke, je levert topwerk en je bent echt van de details. Love it!

26-12-2021
Geplaatst door: Alexandra de Boer

Bruidsboeket

Bij het uitzoeken van ons bruidsboeket kregen we via de bloemist een foldertje mee van Gietkunstbymariek.nl
Maar omdat we zo druk waren alles te regelen voor het trouwen kwam het er niet van hier iets mee te doen. Bovendien moest het boeket zo snel mogelijk na de trouwdatum afgegeven worden om ze goed in te kunnen drogen. Dat leek ook niet haalbaar vanwege onze geplande huwelijksreis de dag na onze trouwdag..
Totdat mijn dochter een paar dagen na de trouwdag appte dat ze het bruidsboeket bij Mariek gebracht had… en zo kwam mijn gedachte toch uit!
Mariek neemt je heel betrokken mee in het creatieve proces en behandelt dat wat je dierbaar is met passie, zorg en aandacht. Zo nam ze een paar opnames van het boeket bij binnenkomst, stuurde ze diverse video’s tijdens het gieten.
Heel blij zijn we met deze schitterende herinnering aan ons bruidsboeket.

Alexandra

12-12-2021
Geplaatst door: Loes Weijers

Rouwboeket van Koen

3,5 jaar geleden verloren we ons zoontje tijdens de zwangerschap. Bij zijn crematie hadden we een prachtig bloemstuk. We wisten niet goed wat we konden doen om de bloemen te bewaren. Tot ik Marieke's website vond na een tip van een collega.
We brachten het bloemstuk naar Marieke en via filmpjes en foto's werden we op de hoogte gehouden over de voortgang. Het eind reslutaat is ontroerend mooi. De bloemen blijven nu prachtig bewaard. We raden Marieke enorm aan, voor iedereen die om wat voor een reden dan ook een bloemstuk wilt bewaren. Met haar rust en geduld heeft ze ons alles goed uitgelegd en voelde het goed om het bloemstuk bij haar achter te laten.

11-12-2021
Geplaatst door: Ansel

Rouwstukje

Bloemen in hars gegoten, als aandenken aan een overleden baby.
Wat heeft Mariek hier veel aandacht aan geschonken en de tijd voor genomen. Alles aangepast aan onze wensen. Het is prachtig geworden en ze hebben nu een mooi aandenken voor de rest van hun leven.

30-11-2021
Geplaatst door: Carly

Bruidsboeket

Ik was zo ontzettend verliefd op mijn bruidsboeket, dit wilde ik laten vereeuwigen. Gelukkig kon ik heel snel terecht bij Marieke.

Jeetje wat ben ik blij met het eindresultaat, het is prachtig geworden! Nu zal mijn boeket voor eeuwig bestaan.

Ik zou het zeker aanraden om gebruik te maken van giekunstbymariek!

18-11-2021
Geplaatst door: Priya

Bruidsboeket en mala’s

Na mijn bruiloft vond ik Marieke via Instagram. Ik kon snel bij haar langskomen en ik heb mijn bruidsboeket afgegeven. Ik heb er een prachtig gietwerk voor terug gekregen! Ook mijn mala’s heb ik bij Marieke gebracht. Ze denkt goed met je mee en hield zoveel mogelijk rekening met de culturele achtergrond. Beide gietwerken zijn prachtig en krijgen een mooie plek in ons huis!

Bedankt Marieke !!

18-11-2021
Geplaatst door: Richard bakx

Herinnering hond Luna

Vandaag een mooi gietwerk via de post gekregen van Marieke.
Zeer mooi gemaakt en zoals afgesproken gemaakt en verzonden.
Goed contact gehad voor dat dit tot stand is gekomen met de app.
Mooi voorbeeld eerst gekregen en samen even nog overleg van hoe het eruit kwam te zien.
Staat nu mooi en is schitterend

17-11-2021
Geplaatst door: Lydia

Rouestukken

Na het overlijden van onze moeder zijn we de volgende dag met de stukken naar Marieke gegaan.Met veel zorg zocht ze de.meest geschikte bloemrn uit en vertelde hoe het verder ging tijdens de bewerking filmpjes gehad van het proces. We hebben het ervaren sls een warm bad hoe met de bloemen omgegaan werd. We zijn heel tevreden met het rouwstuk can pnze moeder er is zrlfs as in verwerkt. Het heeft een mooie plek in ons huis.we raden dit beslist aan xrv3

09-11-2021
Geplaatst door: Lana

Bruidsboeket

Ik wilde heel graag mijn bruidsboeket bewaren op een mooie manier. Wat ben ik blij met het eindresultaat! Het hele proces kan je volgen, korte filmpjes en een aantal verschillende mogelijkheden.
Super bedankt voor het kunstwerkje dat nu staat te pronken in de kamer!