gastenboek

88 berichten, 9 pagina's 
« 
27-08-2021
Geplaatst door: Renee van Os

Hanger ter nagedachtenis aan Lodewijk

Na 14 jaar, 5 maanden en 12 dagen heb ik afscheid moeten nemen van de liefde van mijn leven: mijn teckel Lodewijk ♥️.

Met wat as van Lodewijk heeft Marieke een prachtige hanger voor mij gemaakt om hem voor altijd dichtbij mij te kunnen houden.

Marieke is creatief, luistert goed naar de wensen en speelt daarop in. Daarnaast is Marieke een ontzettend leuke en sympathieke vrouw die ontzettend goed is in haar vak. Van het eerste contact tot de aflevering van de hanger in een prachtig doosje; niets anders dan lof!

Marieke, dankjewel!

Lieve groeten Renée

25-08-2021
Geplaatst door: Sonja

Vriendschap

Wanneer je vriendin erg van bloemen houd en je iets bijzonders zoekt kan Marieke heel goed aanvoelen hoe dit eruit kan gaan zien. Door vragen te stellen, te luisteren en met ideeën te komen. Ze maakte twee kubusjes één met alleen een roos (symbolisch voor vriendschap) en één met kleine roosjes, een vlindertje, roze pluimpje en kleine bloementjes (symbool voor overleden dochtertje). Ik zelf was erg enthousiast en wist dat dit een super kado ging worden. En dat werd het want mijn vriendin was “sprakeloos” (en dat is vrij uniek ☺️). Dankjewel lieve Marieke voor het meedenken en het mogelijk maken om iets bijzonders te kunnen geven. Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag verblijden met je mooie werken🍀🌸🌷💐

13-07-2021
Geplaatst door: Elly

Herinnering

Ik volgde Marieke al een tijd, omdat ik geïnteresseerd was in gietkunst. Na het verlies van mijn vrouw en kort daarna ons hondje, wist ik dat dit de website was waar ik iets ging laten maken.

Na lang overleg en vele voorbeelden die ik kreeg van Marieke, kwamen we tot een idee en vandaag mocht ik het ontvangen. Netjes verzonden met de post. Ik ben niet snel sprakeloos, maar toen ik het uitpakte, was ik toch echt even stil... Wát is het mooi geworden!! De gedroogde zonnebloem, de favoriete bloem van mijn vrouw, plukjes haar én de as van beide zijn erin verwerkt, evenals een prachtige foto van hun tweetjes. Dit is wat ik wilde, mijn meisjes zijn weer thuis, samen. Die herinnering en het handwerk zijn onbetaalbaar... Thanks Marieke!!

12-07-2021
Geplaatst door: Alexa

Prachtige herinnering

Van mijn schoonouders kregen wij cadeau dat mijn trouwboeket door Marieke ingegoten zou worden om een prachtige herinnering te zijn van een prachtige dag. Marieke heeft de essentie van het boeket weten te vatten in een prachtig modern gietwerk waaraan veel zorg is besteed. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van het ingieten door middel van foto's en filmpjes en is het een pronkstuk geworden.

Dankjewel Marieke!

Liefs,

09-07-2021
Geplaatst door: Kiki

Rouwstukken moeder en hond

Ik liep al tijden rond met de gedachte dat ik iets wilde laten maken met wat as en vingerafdrukken van mijn overleden moeder erin en toen kwam ik Marieke tegen op Facebook.
Ik was gelijk verkocht toen ik haar werk zag en wist dat ik hier iets moois wilde laten maken.
Mijn moeder had al tijden een steen in haar handtas zitten die overal met haar naartoe ging en die ik uit respect maar bleef bewaren omdat ik er geen plekje voor wist, en nu dus wél. Marieke heeft een prachtig werk gemaakt met hierin de favoriete rozen van mijn moeder, een ashart, vingerafdrukken samengevoegd tot een hartje en de steen en het is prachtig geworden.
Toen ik contact had met Marieke werd mijn jonge hond steeds zieker en uiteindelijk is hij overleden en uiteraard wilde ik van hem ook iets moois hebben.
Marieke heeft 2 prachtige stukken gemaakt met daarin wat haren, as, zijn penning en goudsbloemen en rozen waar hij gek op was.
Alle stukken zijn zo prachtig geworden en echt helemaal zoals ik het voor ogen had.
Marieke voelt echt geweldig goed aan wat je zoekt en neemt alle tijd voor je om er prachtige kunstwerken van te maken.
Echt enorm dankbaar hiervoor!

05-07-2021
Geplaatst door: Henneke

Gedenkstukken

Marieke heeft voor mij en mijn zus meerdere stukken gemaakt met bloemen uit de rouwstukken. Ze luistert goed naar je wensen en neemt alle tijd die je nodig hebt hiervoor. Ik ben superblij met de stukken die ik heb genomen, ook zijn mijn dochters blij met de knuffelstenen die ik door Marieke heb laten maken met een bloem en een beetje as van mijn moeder.

Lieve Marieke bedankt voor alles!

Liefs Henneke

20-06-2021
Geplaatst door: Priscilla

Gedenkhartje met as

Marieke heeft voor mij een gedenkhart gemaakt met as en twee kleine schelpjes voor mijn dochters. Het is precies geworden zoals ik het had gehoopt. werkelijk prachtig❤️ Marieke heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren.

Je bent een mooi mens en maakt nog mooiere kunstwerken.

Nogmaals dankjewel❤️

12-06-2021
Geplaatst door: Sabine

Bruidswerk

Marieke heeft onze bruidsbloemen ingegoten. Vakwerk! Wat ziet het er prachtig uit. Heel blij mee!!

04-06-2021
Geplaatst door: Miranda

Mooie as-hanger

Ik kijk altijd met heel veel bewondering naar de mooie dingen die Marieke maakt. Vooral de stukken waar as van overleden personen vind ik erg mooi. Nu had ik zelf nog wat as van mijn overleden moeder over dus heb ik gevraagd of zij misschien een mooie hanger voor mij kon maken. Sinds het overlijden van mijn moeder word ik omringd door vlinders dus moest er iets van een vlinder in zitten. Het resultaat is echt overweldigend, zo mooi en met zo ontzettend veel respect gemaakt, ik ben er vaak nog stil van als ik naar mijn hanger kijk. Ik ben meer dan blij met wat Marieke voor mij gemaakt heeft en ik zal mijn hanger koesteren zolang als ik leef. Lieve Marieke, heel erg bedankt en ik hoop dat jij heel groot wordt in wat je nu doet, je maakt prachtige stukken, je mag heel trots zijn op jezelf.

04-06-2021
Geplaatst door: Ramona Westerbeek

Gedenkwerk hond

Ik volg Marieke al een tijdje op allerlei Socials en ik ben groot fan van haar werk. Drie weken geleden overleed de hond van mijn vriendin en toen heb ik door Marieke een hartje laten maken met een pluk haar er in.

Het is zo ontzettend mooi en subtiel geworden. Mijn vriendin was er stil van (en ik ook).
Marieke en ik hadden een hele fijne 1e ontmoeting en meteen een klik. Ze luistert, denkt mee en ze geeft een warm gevoel dat je het aan haar over kan laten. En dat blijkt ook wel uit het resultaat. Het gedenkwerkje is nog mooier dan op het filmpje die ze stuurde toen het af was.

Enorm blij mee en wordt zeker een keer vervolgd.