gastenboek

112 berichten, 12 pagina's 
«  » 
28-03-2022
Geplaatst door: Familie

Heel waardevol gietkunstwerk

Bij toeval kwam ik op de Instagram pagina van Mariek terecht. We hebben de bloemen gebracht tijdens een intake gesprek in haar atelier. De bloemen zijn daarna met zorg gedroogd en even later ingegoten. Mariek neemt je helemaal mee in het proces en laat mooie foto's en filmpjes zien. Het eindresultaat was heel erg mooi. Nogmaals super bedankt voor alles!

18-03-2022
Geplaatst door: Silvia

Hart (model Ridderspoor)

Lieve Mariek,

Ik wil je graag nogmaals heel hartelijk danken voor het prachtige hart welke je voor ons gegoten hebt. Op Kerstavond heb ik het hart, met hierin de dierbare rouwbloemen, samen met de kinderen aan mijn man gegeven. Het heeft hem zeer ontroerd.

Mariek heeft mij van begin (hoe verstuur ik mijn kostbare bloemen) tot eind (een liefdevolle video van het eindresultaat) met heel veel geduld en uiterst vriendelijk geholpen. Wij wonen op geruime afstand en hebben elkaar nooit ontmoet, toch voelde het meteen vertrouwd de bloemen aan Mariek toe te vertrouwen. Tijdens het hele proces laat Mariek precies zien waar ze mee bezig is, middels foto’s en video’s. Mijn man was niet op de hoogte, dat maakte het extra spannend omdat het de rouwbloemen van zijn moeder betrof. Ik ben nu zo dankbaar en blij met het eindresultaat. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we even naar het hart gekeken hebben. Ze verdienden een heel speciale plek en daar heeft Mariek absoluut voor gezorgd.

Met dankbare groet,
Fam Aresu

11-02-2022
Geplaatst door: Samantha

Gietwerk rouwboeket

In december kwam ik in contact met Marieke. Na afloop van de uitvaart van mijn vader reed ik gelijk door naar Almere waar ik aller hartelijkst werd ontvangen. Met veel zorg en respect koos Marieke de bloemen uit het rouwstuk. Gedurende het droogproces hield ze me goed op de hoogte en was er uitgebreid de tijd om een goede keuze voor de vorm en formaat te maken. Vandaag heb ik het gietwerk opgehaald. Het stond al prachtig verpakt voor mij klaar. Ook nu was er weer even tijd voor wat persoonlijk contact. Wat een lieve vrouw en wat een passie en bezieling voor haar werk. Het eindresultaat is prachtig, een blijvende herinnering!

10-02-2022
Geplaatst door: Maxine

rouwboeket

Als bloemen hun tijd hebben gehad gooi je ze weg en koop je een nieuw bos met bloemen. Maar wat doe je met het rouwboeket wat bij het kistje van je overleden dochter staat. Een moeilijke beslissing.. want je wilt het ook niet weggooien in de groene kliko je kan het ook niet laten staan op tafel bij een foto en de bloemen langzaam dood zien gaan..
Bij toeval marieke tegen het lijf ben gelopen tijdens een opening/verbouwing van een uitvaart onderneming. Hier zag ik voor het eerst het prachtwerk wat zij maakt en was de keus snel voor ons gemaakt. Marieke heeft een prachtig gietstuk voor ons gemaakt met onderdelen die nog te redden waren van het rouwstuk. Wij zijn marieke zo dankbaar voor het prachtwerk wat zij heeft geleverd het is echt een heel emotioneel moment geweest bij het openmaken van het pakket. En het heeft een prachtige plek naast onze dochter haar urn gekregen. Nogmaals marieke super bedankt voor alles en het mee denken en in welke omstandigheden dan ook zou ik jou zeker aanbevelen!!

31-01-2022
Geplaatst door: Joyce Walther

Bruids(meisjes)boeket

In eerste instantie dacht ik dat ik onze boeketten niet zo belangrijk zou vinden, maar de boeketten pasten zo goed bij ons dat we ze wilden bewaren. Mariek heeft dit zo mooi gedaan dat zowel wij als onze dochter een waanzinnige mooie herinnering hebben. Waanzinnig blij mee. Kan het iedereen aanraden. Ze maakt er een mooie beleving van door je te betrekken in het proces. Geweldig!

27-01-2022
Geplaatst door: Linh Kwok-Nguyen

Trouwboeket en corsages ingegoten

Een maand na de bruiloft dacht ik erover na om mijn trouwboeket op een bepaalde manier te bewaren. Na wat zoeken op google en instagram, kwam ik op de pagina van Marieke terecht! Ontzettend mooi weer had ze geleverd, wat mij had doen besluiten om het boeket ook zo te laten ingieten. Het contact was super duidelijk en fijn tijdens het hele proces. Bloemen opgestuurd, model uitgekozen, prijs duidelijk afgestemd, tijdens het proces updates gekregen met video’s en foto’s. Zeker ook de vrijheid gehad om aan te geven wat wel of niet mooi was, alles was perfect gegaan tot aan het opsturen. Ik ben er ontzettend blij mee, het is een prachtig stuk geworden!! Bedankt Marieke, je levert topwerk en je bent echt van de details. Love it!

26-12-2021
Geplaatst door: Alexandra de Boer

Bruidsboeket

Bij het uitzoeken van ons bruidsboeket kregen we via de bloemist een foldertje mee van Gietkunstbymariek.nl
Maar omdat we zo druk waren alles te regelen voor het trouwen kwam het er niet van hier iets mee te doen. Bovendien moest het boeket zo snel mogelijk na de trouwdatum afgegeven worden om ze goed in te kunnen drogen. Dat leek ook niet haalbaar vanwege onze geplande huwelijksreis de dag na onze trouwdag..
Totdat mijn dochter een paar dagen na de trouwdag appte dat ze het bruidsboeket bij Mariek gebracht had… en zo kwam mijn gedachte toch uit!
Mariek neemt je heel betrokken mee in het creatieve proces en behandelt dat wat je dierbaar is met passie, zorg en aandacht. Zo nam ze een paar opnames van het boeket bij binnenkomst, stuurde ze diverse video’s tijdens het gieten.
Heel blij zijn we met deze schitterende herinnering aan ons bruidsboeket.

Alexandra

12-12-2021
Geplaatst door: Loes Weijers

Rouwboeket van Koen

3,5 jaar geleden verloren we ons zoontje tijdens de zwangerschap. Bij zijn crematie hadden we een prachtig bloemstuk. We wisten niet goed wat we konden doen om de bloemen te bewaren. Tot ik Marieke's website vond na een tip van een collega.
We brachten het bloemstuk naar Marieke en via filmpjes en foto's werden we op de hoogte gehouden over de voortgang. Het eind reslutaat is ontroerend mooi. De bloemen blijven nu prachtig bewaard. We raden Marieke enorm aan, voor iedereen die om wat voor een reden dan ook een bloemstuk wilt bewaren. Met haar rust en geduld heeft ze ons alles goed uitgelegd en voelde het goed om het bloemstuk bij haar achter te laten.

11-12-2021
Geplaatst door: Ansel

Rouwstukje

Bloemen in hars gegoten, als aandenken aan een overleden baby.
Wat heeft Mariek hier veel aandacht aan geschonken en de tijd voor genomen. Alles aangepast aan onze wensen. Het is prachtig geworden en ze hebben nu een mooi aandenken voor de rest van hun leven.

30-11-2021
Geplaatst door: Carly

Bruidsboeket

Ik was zo ontzettend verliefd op mijn bruidsboeket, dit wilde ik laten vereeuwigen. Gelukkig kon ik heel snel terecht bij Marieke.

Jeetje wat ben ik blij met het eindresultaat, het is prachtig geworden! Nu zal mijn boeket voor eeuwig bestaan.

Ik zou het zeker aanraden om gebruik te maken van giekunstbymariek!