gastenboek

112 berichten, 12 pagina's 
«  » 
06-10-2022
Geplaatst door: Gerie van de Ven

Trouwboeket

Wij willen Marieke super bedanken voor haar geweldige werk. Ons Trouwboeket is nu gewoon echt een pronkstuk in huis!! Ook heel fijn dat ze je continu op de hoogte houdt en filmpjes stuurd hoe ze te werk gaat... Ik zou Marieke aan iedereen aanbevelen. Super bedankt. Janus en Gerie

18-09-2022
Geplaatst door: Chrystal

Gietwerkjes van onze overleden kat Chester

Marieke heeft voor zowel mij als mijn moeder een prachtig gietwerkje gemaakt als aandenken aan Chester. Het is nog mooier geworden dan ik gehoopt had. We hebben o.a. zijn as en een plukje haar erin laten verwerken, mede als een foto. Het gesprek waarin we onze wensen bespraken was al heel erg fijn. Daarna heeft Marieke nog een 'droog' opzetje gestuurd, waarbij we eventuele gewenste veranderingen konden doorgeven. Tussentijds zijn we ook goed op de hoogte gehouden met mooie foto's en filmpjes van het proces en aan het einde ook weer. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor dit onwijs mooie aandenken en kan het alleen maar aan iedereen aanraden. Nogmaals enorm bedankt, Marieke!

16-09-2022
Geplaatst door: Michelle

Trouwboeket

Marieke heeft ons trouwboeket verwerkt in verschillende prachtige kunstwerken. We zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat. Het was heel fijn om van tevoren duidelijke uitleg, en tijdens het hele proces regelmatig een update te krijgen. We zijn echt 100% tevreden en zullen Marieke ook aan iedereen aanbevelen!

17-08-2022
Geplaatst door: Desiree

Review

Marieke heeft een prachtig kunstwerk van ons trouwboeket gemaakt.
Vanaf het allereerste contactmoment tot aan de aflevering van het (prachtige!) eindresultaat is het proces zeer fijn verlopen. Marieke reageerde snel op vragen, heeft geholpen bloemen te vervangen die stuk waren gegaan, deelde de voortgang en foto's van het droogproces. Het eindresultaat was nog mooier dan we al durfde te dromen. Wat onwijs gaaf om zo je trouwboeket vereeuwigd te hebben. Het bij ons bezorgde pakket was een feest om te openen.
We kunnen Marieke alleen maar van harte aanbevelen, dank je wel!

09-07-2022
Geplaatst door: Romy

Bruidsboeket

Mariek heeft mijn bruidsboeket vereeuwigd.
Zij heeft mij door het hele proces meegenomen en geadviseerd wat het mooiste eindresultaat zal hebben.

Het resultaat liegt er niet om ik heb een prachtig bruidsboeket in hexagon vorm ontvangen!!

Een vrouw die haar vak verstaat, ik raad het iedereen aan!! Erg bedankt voor mijn prachtig pronkstuk.

24-06-2022
Geplaatst door: Jamie

Fantastisch aandenken

Tja, wat te doen met ons waanzinnig mooie bruidsboeket… zonde om te laten verwelken!
Na overleg met onze bloemiste op de site van Marieke terecht gekomen en meteen verkocht.
Een vorm en kleur gekozen die bij ons en onze grote dag paste en van Marieke vervolgens diverse opzetjes gekregen. Zo kun je zelf nog meedenken met het eindresultaat. Het is ook mogelijk om persoonlijke items aan het gietwerk toe te voegen.
Tussendoor op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes en toen was het moment daar; we ontvingen het super steady en met aandacht ingepakt. Wat was het een cadeautje om te openen en wat is het resultaat gaaf geworden! Wij zijn heel blij met dit bijzondere aandenken!

31-05-2022
Geplaatst door: Natasja Luberti

Trouwboeket

Super blij met onze bestelling! Het is echt heel mooi geworden en zo kan ik voor altijd mijn trouwboeket bij mij houden! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en fijne communicatie

29-05-2022
Geplaatst door: Karin Bartels

Gedenkwerk voor mijn hond Yentle

Lieve Marieke, toen ik jouw pagina op Instagram zag waren alle twijfels weg en wist ik direct dat ik jou een aandenken aan mijn overleden hond Yentle wilde laten maken. Samen bespraken we de ideeën en uiteindelijk pronkt het gedenkwerk bij mij op de kast. Alle items zoals een foto, de puppy halsband, as van de crematie, haar en zelfs een puppy tandje zijn er zo mooi in verwerkt. Het is een vrolijke herinnering geworden, passend bij Yentle haar sprankelende karakter. Wat heb je dat professioneel gedaan. En dan vergeet ik nog bijna de kettinghangers waardoor ik Yentle altijd met me mee kan nemen. Ik ben heel blij met deze aandenkens.

23-05-2022
Geplaatst door: Rabia

Trouwbouqet van mijn dochter

Beste Marieke,
De liefde en aandacht waar jij mee werkt en het feit dat je iemands persoonlijke verhaal aan hoort om iets persoonlijks van het gietwerk te maken siert je.👍

Dankjewel, Rabia

10-05-2022
Geplaatst door: Miranda

Cirkel en herinnerings kubusjes

Lieve Marieke. Dank je wel ❤️. Je hebt de rozen uit de rouwkrans van mijn schoonmoeder prachtig voor ons verwerkt in kubusjes en een mooie platte cirkel. Ontroerd zijn we. Blij dat we jou gevonden hebben via internet want wat je voor ons gemaakt hebt is zeer waardevol. Nogmaals dank 🙏