gastenboek

113 berichten, 12 pagina's 
«  » 
27-03-2023
Geplaatst door: Simone

Bloemen

Wauw! Zo ontzettend blij met het geweldige hart met bloemen wat Marieke heeft gemaakt.
De bloemen van de uitvaart van mijn moeder, voor altijd in een mooi hart verwerkt.
Zo dankbaar voor dit prachtige beeld

21-03-2023
Geplaatst door: Annick

Een prachtige, blijvende herinnering aan onze mooi

Mijn man en ik houden erg van bloemen en het was dan voor ons ook al snel besloten dat we ons trouwboeket wilden behouden. Laten drogen was een optie, maar dit wordt stoffig en de kleuren zullen vergaan. Via onze bloemist zijn wij vorig jaar in contact gekomen met Marieke. Het contact verliep meteen al erg fijn en het enthousiasme spat er vanaf. De voorwaardes waren duidelijk en op de website is een ruim portfolio te bekijken. Wij wilden graag een groter beeld en een kleiner aandenken. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om ons trouwboeket te laten vereeuwigen in de boog (model Begonia), een waxinelichthouder en de ringhouder.

Het proces
De dag na onze bruiloft zijn wij met het boeket naar Almere gereden waar we fijn werden ontvangen. Hier had Marieke ter plekke ook genoeg voorbeelden staan, zodat je het nog eens kan vasthouden en kan bekijken voor je een keuze maakt. Het boeket blijft achter en Marieke ging ermee aan de gang. De bloemen worden zeer nauwkeurig op een speciale manier gedroogd, zodat de kleuren nog precies zo waren als op onze trouwdag (uiteraard wel afhankelijk van de soort bloemen). Wij hadden een tweetal zonnebloemen in ons boeket en deze wilden wij in ieder geval terug laten komen. Hierna maakt ze een aantal voorbeelden met een selectie van de mooiste gedroogde bloemen en deze foto's krijg je gestuurd voor eventuele wijzigingen. Hierna duurde het nog een aantal weken voor het klaar was. Tussendoor kregen wij nog regelmatig een filmpje met hoe ons beeld er uit kwam te zien!

Het resultaat
Gister was het dan eindelijk zover: ik kon het beeld komen ophalen! Hij was zeer zorgvuldig verpakt, evenals de waxinelichthouder (met lichtje erbij) en de ringhouder. De overige gedroogde bloemen kregen wij ook mee, zodat we daar zelf wat mee kunnen doen.

We kunnen er niet over uit hoe mooi en kleurrijk de bloemen er uit zien. De bloemen zijn in diverse lagen gegoten, waardoor vanuit elk perspectief het een bijzonder werk is om naar te kijken, de bloemen lijken te zweven. We kijken er naar uit om dit een mooi plekje te geven en verhalen te kunnen blijven delen over onze trouwdag!

20-02-2023
Geplaatst door: Bodine

Ik heb van mijn bruidsboeket een kunstwerk laten maken door Marieke. Ik vond het ook fijn dat ze een aantal ideeën maakt qua opstelling waaruit je kan kiezen en ze je goed op de hoogte houdt van het proces met filmpjes, foto's en berichten. Ik ben heel blij met het eindresultaat!

19-02-2023
Geplaatst door: Deborah

Echt een plaatje!

Wij zijn 2 jaar geleden ons beste vriendje verloren, onze mooie Stafford. Beide vonden we maar geen mooie urn of iets wat bij ons pastte en de liefde voor hem weergaf. Vorig jaar kwam ik bij Marieke terecht en wat was dit een geschenk! We hebben afgesproken, ze heeft ons door heel het traject meegenomen, elke stap legde ze vast en had prachtige ideeen. We hebben nu een plaatje van een urn en meteen een mooi stuk dat ook mooi in de woonkamer past zonder dat het beladen is. Zo blij mee! Het is echt een kunstenares met een hart van goud❤️

02-02-2023
Geplaatst door: Berdien

bruidsboeket

Ik heb mijn trouwboeket door Marieke laten ingieten, en het resultaat is prachtig! Ook erg fijn hoe Marieke mij via foto's en filmpjes op de hoogte hield van de vorderingen. Dank je wel Marieke!

22-12-2022
Geplaatst door: Nadine

Een blijvende herinnering🌺

Lieve Mariek, het wachten en nieuwsgierig zijn naar hoe het zou worden, was het meer dan waard. Wat heb je van mijn bruidsboeket een fantastisch mooi kunstwerk gemaakt🥰

Een prachtige herinnering op een dag om nooit te vergeten.

Dankjewel.
Lieve groetjes, Nadine

13-12-2022
Geplaatst door: Suus

Dankbaar!

Na een korte online zoektocht terecht gekomen bij Marieke. De communicatie verliep meteen al prettig, ook zijn er genoeg opties wat betreft het aanleveren van het boeket, mogelijkheden voor het boeket en de vormen van het gietwerk. Omdat alle opties mij soms wat duizelden, dacht Marieke fijn mee en maakte zij wat opzetjes/voorbeelden om mij te helpen kiezen. Ik werd op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. Het gietwerk werd keurig verpakt en verzonden.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en dankbaar voor alle tijd en moeite die Marieke erin heeft gestoken! Ik kan het iedereen aanraden!

02-12-2022
Geplaatst door: Menakshi

Een prachtige herinnering

Marieke, wat heb je toch weer iets moois gemaakt! Ik ben je ontzettend dankbaar voor het vereeuwigen van mijn trouwboeket. Vanaf het moment dat ik bij je langskwam was het gevoel goed en vertrouwd. De communicatie, afhandeling en service heb ik echt als top ervaren en zou je dan ook altijd aanbevelen. Heel veel dank lieve Marieke! Liefs Menakshi

28-11-2022
Geplaatst door: Linda

Trouwboeket

Wij hebben ons trouwboeket in laten gieten, en wat is een het een prachtig kunstwerk geworden! Heel blij mee om op deze manier de bloemen te kunnen bewaren. Echt een aanrader!

24-10-2022
Geplaatst door: Manon

Schitterend Pronkstuk

Eigenlijk valt er niet veel aan toe te voegen na alle mooie woorden die o.a. hier in het gastenboek vermeld staan. Maar ga het toch proberen. Ook ik heb een mooi stuk om te mogen bewonderen. Niet alleen het gehele stuk maar met verbazing heb ik naar de bloemen gekeken, deze zijn zo goed en mooi gedroogd, de kleuren die bewaard zijn gebleven is waanzinnig. Dit zie je ook meteen weer terug in het kunstwerk, want zo kan het wel genoemd worden.
Ben er blij mee en kan tot oneindig genieten. Ook langs deze weg, enorm dank voor het schitterende pronkstuk waar ik elke dag naar mag / kan kijken!