gastenboek

108 berichten, 11 pagina's 
«  » 
26-06-2023
Geplaatst door: Betty

Lichtjes

Na al 2 eerdere positieve ervaringen weer een prachtig werk bij Marieke besteld. De drie lichtjes voor onze dochter die een wel hele zware periode achter de rug heeft. Marieke heeft heel goed begrepen wat dochter mooi vindt en dat vertaald naar haar werk. Super bedankt lieve Marieke.

14-06-2023
Geplaatst door: Suzanne en Erik

Trouwboeket

Wij zijn bij toeval op de website van Marieke terechtgekomen toen ik iemand zocht die van mijn trouwboeket een levendige, prachtige herinnering kon maken. Dit heb ik gevonden bij Marieke. Het contract verliep fantastisch en ze heeft ons goed begeleid om er iets heel moois van te maken. Nu hebben wij dankzij Marieke een blijvende herinnering aan onze mooiste dag! Dank je Marieke ❤️

30-05-2023
Geplaatst door: Mike en Ingrid

Gedenkhart

Op zoek naar een bijzonder gedenkwerk kwam ik via google op de site van Marieke. We wisten meteen dat dit precies was wat we zochten. Mijn schoonmoeder was dol op bloemen dus dit was perfect. Het contact met Marieke was super, en ook het advies over welke bloemen we konden gebruiken. We konden niet wachten tot het klaar was. En het is nog mooier geworden dan dat we konden hopen. Ontzettend bedankt voor de hele mooie blijvende herinnering die je gemaakt hebt...

29-04-2023
Geplaatst door: Chantal

Trouwboeket in epoxy

Heeel erg tevreden! Ik kwam via Google hier terecht. Er is genoeg keuze in welke vorm je het wilt hebben. Het versturen ging heel makkelijk en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden met foto's en filmpjes. Echt top! Ziet er prachtig uit en zo ontzettend blij mee! Dank je wel voor het maken van deze blijvende herinnering 🌺🌸💖

15-04-2023
Geplaatst door: Renate

Rouwboeket in Epoxy

Via Google kwam ik bij Marieke terecht en via Facebook hadden we al diezelfde avond contact. In Almere werden we warm ontvangen door Marieke en legde zij ons het hele proces uit.
Door haar empathie en begrip hadden we alle vertrouwen dat het rouwboeket in goede handen was.
Na het droogproces heeft ze ons de opzetjes gestuurd en konden we nog wat laten aanpassen.
Op mijn vaders verjaardag heeft ze ons een filmpje gestuurd van het gieten. Wat ontzettend lief dat ze dit op haar vrije dag nog had gestuurd.
Dit was zo waardevol voor mijn vader (en voor ons)
Gisteren mochten we de ‘Madeliefjes’ en koestersteen ophalen. Het zijn ware kunstwerken, echt prachtig.
De koestersteen ligt fijn in je hand en op een bijzondere manier troost het je ook.

Dank je wel lieve Marieke. Bedankt dat je de bloemen van mama zo mooi verwerkt hebt. 🤍

27-03-2023
Geplaatst door: Simone

Bloemen

Wauw! Zo ontzettend blij met het geweldige hart met bloemen wat Marieke heeft gemaakt.
De bloemen van de uitvaart van mijn moeder, voor altijd in een mooi hart verwerkt.
Zo dankbaar voor dit prachtige beeld

21-03-2023
Geplaatst door: Annick

Een prachtige, blijvende herinnering aan onze mooi

Mijn man en ik houden erg van bloemen en het was dan voor ons ook al snel besloten dat we ons trouwboeket wilden behouden. Laten drogen was een optie, maar dit wordt stoffig en de kleuren zullen vergaan. Via onze bloemist zijn wij vorig jaar in contact gekomen met Marieke. Het contact verliep meteen al erg fijn en het enthousiasme spat er vanaf. De voorwaardes waren duidelijk en op de website is een ruim portfolio te bekijken. Wij wilden graag een groter beeld en een kleiner aandenken. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om ons trouwboeket te laten vereeuwigen in de boog (model Begonia), een waxinelichthouder en de ringhouder.

Het proces
De dag na onze bruiloft zijn wij met het boeket naar Almere gereden waar we fijn werden ontvangen. Hier had Marieke ter plekke ook genoeg voorbeelden staan, zodat je het nog eens kan vasthouden en kan bekijken voor je een keuze maakt. Het boeket blijft achter en Marieke ging ermee aan de gang. De bloemen worden zeer nauwkeurig op een speciale manier gedroogd, zodat de kleuren nog precies zo waren als op onze trouwdag (uiteraard wel afhankelijk van de soort bloemen). Wij hadden een tweetal zonnebloemen in ons boeket en deze wilden wij in ieder geval terug laten komen. Hierna maakt ze een aantal voorbeelden met een selectie van de mooiste gedroogde bloemen en deze foto's krijg je gestuurd voor eventuele wijzigingen. Hierna duurde het nog een aantal weken voor het klaar was. Tussendoor kregen wij nog regelmatig een filmpje met hoe ons beeld er uit kwam te zien!

Het resultaat
Gister was het dan eindelijk zover: ik kon het beeld komen ophalen! Hij was zeer zorgvuldig verpakt, evenals de waxinelichthouder (met lichtje erbij) en de ringhouder. De overige gedroogde bloemen kregen wij ook mee, zodat we daar zelf wat mee kunnen doen.

We kunnen er niet over uit hoe mooi en kleurrijk de bloemen er uit zien. De bloemen zijn in diverse lagen gegoten, waardoor vanuit elk perspectief het een bijzonder werk is om naar te kijken, de bloemen lijken te zweven. We kijken er naar uit om dit een mooi plekje te geven en verhalen te kunnen blijven delen over onze trouwdag!

20-02-2023
Geplaatst door: Bodine

Ik heb van mijn bruidsboeket een kunstwerk laten maken door Marieke. Ik vond het ook fijn dat ze een aantal ideeën maakt qua opstelling waaruit je kan kiezen en ze je goed op de hoogte houdt van het proces met filmpjes, foto's en berichten. Ik ben heel blij met het eindresultaat!

19-02-2023
Geplaatst door: Deborah

Echt een plaatje!

Wij zijn 2 jaar geleden ons beste vriendje verloren, onze mooie Stafford. Beide vonden we maar geen mooie urn of iets wat bij ons pastte en de liefde voor hem weergaf. Vorig jaar kwam ik bij Marieke terecht en wat was dit een geschenk! We hebben afgesproken, ze heeft ons door heel het traject meegenomen, elke stap legde ze vast en had prachtige ideeen. We hebben nu een plaatje van een urn en meteen een mooi stuk dat ook mooi in de woonkamer past zonder dat het beladen is. Zo blij mee! Het is echt een kunstenares met een hart van goud❤️

02-02-2023
Geplaatst door: Berdien

bruidsboeket

Ik heb mijn trouwboeket door Marieke laten ingieten, en het resultaat is prachtig! Ook erg fijn hoe Marieke mij via foto's en filmpjes op de hoogte hield van de vorderingen. Dank je wel Marieke!