gastenboek

46 berichten, 5 pagina's 
31-03-2020
Geplaatst door: Madelon Franken

Ik had Marieke benaderd of ze misschien een gedenkwerk met as van mijn overleden moeder erin wilde maken. Ze was even overrompeld maar wilde het proberen. Voor ons beide heel spannend, maar ik had er alle vertrouwen in! En wat is het mooi en eervol gedaan, nog steeds heel blij mee en dankbaar dat ze het wilde doen. Inmiddels heeft ze veel vaker van dit soort werken gemaakt en is er nu nog meer keus. Ze is zo creatief en professioneel dat je er vanuit kan gaan dat ze iets prachtigs zal maken!

Nogmaals dank Marieke 😘

31-03-2020
Geplaatst door: Marlou

Gedenkbol

Onlangs is mijn moeder overleden, Marieke heeft een hele mooie gedenkbol gemaakt van wat Rozen en Hortensia uit het rouwboeket. Word heel respectvol met ons en de bloemen omgegaan. Ondanks het verdriet erg blij mee! Bedankt voor je creativiteit en je mooie werk.

31-03-2020
Geplaatst door: Mariska

Klavertjevier

Ik vroeg aan Marieke of ze iets kon met mijn oude klavertjevier ( 12 jaar). Wat is die meid creatief. Het is zo mooi geworden. Ben heel blij dat wij dit hebben laten maken door Marieke.
Dankjewel😘

31-03-2020
Geplaatst door: sabrina

Gedenkstukje

lieve Marieke,

Wij zijn erg blij met ons gedenkstukje van onze ouders/opa en oma. Ieder op zijn eigen manier, ideeën en andere bloemen. Zo mooi dat onze zoon na het zien er ook 1 wilde laten maken. Geen bloemen maar een foto verwerkt in verschillende kleuren.

Wij volgen je site en zien steeds nieuwe mooie dingen voorbij komen met nieuwe technieken.

Keep up the good work!

Veel liefs Sabrina

31-03-2020
Geplaatst door: Mayke Luitwieler-Jongerius

Gedenkwerk

Marieke heeft met heel veel geduld, respect en aandacht geluisterd naar de wensen voor een gedenkwerk van mijn vader. Het eindresultaat is prachtig. Heel erg bedankt.

31-03-2020
Geplaatst door: Trees v.d Velde

Gedenkstukje van onze hond

Een heel dierbaar stukje voor ons.Bijzonder gemaakt. Prachtig gedenkstukje.